Magyarország a vesztébe rohan

2023. február 22. 17:16

Különösen irritálnak azok az emberek, akik a rezsim bűneit reletivizálják.

2023. február 22. 17:16
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Azt gondolom, hogy Magyarország a vesztébe rohan.

Ilyen körülmények között különösen irritálnak azok az emberek, akik a rezsim bűneit reletivizálják. Akik azt mondják, »ha onnan nézzük, akkor az is igaz, amit ők mondanak. Őket is meg lehet érteni. Sőt! Mindenkit meg lehet érteni. Szeretni kell mindenkit! Legyen béke!« 

Csakhogy, ha egy elnyomó, a magyar nemzetet a végzetébe taszító rezsimről és annak aktív és passzív csatlósairól – beleértve a sok ellenzéki pártot és politikust is – nem mondjuk ki egyértelműen, hogy amit művelnek, az gazdasági, kulturális és mentális értelemben a hazánk pusztulásához vezet, akkor mi is felelőssé válunk!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. február 26. 09:53
Minket meg különösen az olyanok mint te vagy.
syphax
2023. február 24. 09:30
A te ú.n. "irritáltságod" TALMI, ÜRES, AFFEKTÁLT olcsó-selejtes önfontoskodás--SEMMI EGYÉB. KOMOLY EMBEREK SZÁMÁRA FIGYELMEN KIVÜL HAGYANDÓ; ÁT KELL NÉZNI RAJTAD ÚGY, MINT EGY BUDI REPEDT-HUZATOS VAK-ABLAKÜVEGÉN!!!
KBA98
2023. február 23. 17:30
Neked mi a k anyád közöd van hozzánk?
csulak
2023. február 23. 17:16
Vesztebe akkor rohant az Orszag amikor ti LuciFerivel vezetettek, azota halistenek jobban van Magyarorszag !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!