Furcsa, de ízig-vérig karakteres, francia műveltségű értelmiségi nő hagyta itt az árnyékvilágot

2022. december 04. 16:54

Nyughatatlan lelke szombat reggel megnyugodott.

2022. december 04. 16:54
null
Nagy János
Facebook

„Furcsa, de ízig-vérig karakteres, francia műveltségű értelmiségi nő hagyta itt az árnyékvilágot. Vékony és senkivel össze nem téveszthető alkat, lehengerlő vitázási kedv és stílus, a láncdohányzáshoz használt szipka és persze az elmaradhatatlan kutya. Ez volt ő, Hegedüs Zsuzsa. Alig volt téma, amiben egyetértettünk - talán a demokrácián és az elesettek gyámolításán kívül -, ami nem is csoda, hiszen elmondása szerint születése után az első szava az volt, hogy “nem!” Számomra azért is volt különleges, mert egy olyan társadalmi rétegből érkezett, akivel beszélő viszonyba egyáltalán nem keveredtem, s ezáltal szembesültem azzal, hogy bizony vannak dolgok, amelyeket mások másképpen látnak. Hálás vagyok a beszélgetésekért. Hálás vagyok, hogy ismerhettem.

Amikor három hete felhívtam, hogy érzi magát, azt mondta, nem kell majrézni, minden rendben lesz, majd szokása szerint erőteljes szavakkal kritizálta a magyar közéletet.

Nyughatatlan lelke ma (szombat – a szerk.) reggel megnyugodott. Legyen neki könnyű a föld!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. december 05. 10:34
Legyen neki.
Zaajan
2022. december 04. 21:24
Jobb ez így mindenkinek, maradjunk ennyiben
Mandarin.
2022. december 04. 20:42
Hihetetlen hogy az egykori miniszterelnöki főtanácsadó asszony halálhíre mennyire felkorbácsolta az indulatokat, röpködnek a nemi szervek, megy a mocskolódás, ez nem szép, nem vezet sehova.
Rugo
2022. december 04. 18:59
és mi ezen a furcsa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!