Egy amerikai szenátor őszinteségi rohama

2022. december 28. 06:11

Csak remélni tudjuk, hogy nem esik ki az ablakon.

2022. december 28. 06:11
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Csak remélni tudjuk, hogy nem esik ki az ablakon. Vagy nem ítélik el hazaárulásért…”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. január 01. 10:41
Minden birodalom alapja, hogy ami kell, azt meg fogja szerezni. Ha úgy olcsóbb, akkor kedvezményesen megveszi, ha másképp nem megy, akkor erővel elveszi. A lényeg akkor is a dominancia marad. Az USA és szellemi elődje a Brit birodalom máig eredményesen hitetni el, hogy a gyarmatosításuk egy alapvetően mindkét fél számára előnyös együttműdés volt. Csak azt feledjük el, hogy sokak könnyebb úgy tárgyalni, ha a XYZ számú flotta horgonyzik a kikötőben és könnyebb úgy együttélni, ha ZYX hadsereg biztosítja a rendet. 900 bázis=900 megszállt terület. Ez az Pax-Anglosaxonica
írmag
2022. december 28. 15:07
A rabszolgaság illuzionista megközelítését követően néhány száz év múlva, majd bocsánatot kérnek (közben egy saját elnökgyilkosságuk rejtély maradhat).
Falióra tábornok
2022. december 28. 12:43
még mindig ezzel a nyuggerrel hakniztok? lol már :DDDD
Dugin
2022. december 28. 12:39
Ó baszod Zsóti, az amcsik nem így intézik ezt, lehet elhalgatatják, de meg nem ölik. Max ennyivel fejletebbek. De pl, nem is börtönzik be az ellenzékieket, meg akik, azt mondják a háborúra, hogy háború. Értem én, hogy az amcsik gecik, de csak az van, hogy még ezzel együtt is jobbak, mint a muszaka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!