Valaki felrobbantotta az Északi Áramlatot...

2022. szeptember 28. 12:55

De ki robbantott a víz alatt? Az oroszok? Az ukránok? Az amerikaiak?

2022. szeptember 28. 12:55
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Itt az újabb háborús rejtély... Tátott szájjal figyeljük, hogy két napja bugyborékol a Balti-tenger. Azt suttogják/sejtetik/mondják/harsogják, hogy valaki felrobbantotta az Oroszország és Németország közötti Északi áramlat gázvezetékeket.

De ki robbantott a víz alatt?
Az oroszok voltak, mert világháborút akarnak?
Az ukránok, mert még több nyugati fegyvert akarnak? 
Az amerikaiak, mert végleg ki akarták iktatni  az orosz-német gázegyüttműködést?
Egészen máshol kell keresni a megoldást?
Kiderül egyáltalán valaha?

Egy biztos: Európa megint csak »bután« néz ki a fejéből, és nem irányítja, hanem csak elszenvedi az eseményeket...”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2022. szeptember 29. 11:27
Miért tenné tönkre maga Oroszország a vezetékeket, amikor csak meg kezelniük kell egy csapot, hogy megállítsák vagy szállítsák a gázáramlást? Hallatlanul pofátlan, amikor a Függetlenobjektív Sajtó (a FOS) gázszivárgásról besszél, holott sok-sok millió normálköbméter gáz áramlik ki a robbanások okozta hatalmas réseken. A csővezeték belső átmérője 1,2méter, 1 méternyi vezeték térfogata 1,85 köbméter, és a vezetékben nagy nyomás van.
svejk11
2022. szeptember 29. 03:07
A végén az UKRÁNOK lesznek a hunyók ! Ebben a proxi háborúban már régen elvállalták pémzétz, fegyverekért a BALEK szerepkötét. Az USA természetesen ilyet soha nem követne el, hogy a kiiktatott orosz gáz helyett a robbatott palagázával vegye át az európai piacot segítség nyújtás címszó alatt. Az angol búvárok Falkandon búvárkodtak, így csak az ukrán könnyű, közepes és nehéz búvárok jöhetnek szóba. Az elnökük 1-2 milliárd dollárért mindent vállal!
kaltran
2022. szeptember 28. 23:21
A felelős kilétének felfedése pofonegyszerű. Be kell jelenteni (előkészületekkel, ) hogy tudományos expedíciós tengeralattjáró merül a helyszínre és vizsgálódni fog. Aki mindennek keresztbe tesz - az a hunyó!
olajfa1
2022. szeptember 28. 18:51
Hát, valaki azt merészelte nyilatkozni hogy "Sikorsky" helikopterek repkedtek arrafelé... Azokat meg nem az oroszok rendszeresítették...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!