Tényleg a Vrublevszkij-féle diplomaták és politikusok a „nyugati civilizáció védőbástyái”?

2022. augusztus 22. 20:06

Tényleg őket kell támogatnunk, eladósítani az országainkat? Szerintünk nem, és ezt ideje lenne Brüsszelben is észrevenni.

2022. augusztus 22. 20:06
null
Bekezdések
Facebook

»Most az a dolgunk, hogy minél több oroszt kiirtsunk, mert annál kevesebb marad, akivel majd a gyermekeinknek kell végezniük« – jelentette ki Petro Vrublevszkij, Ukrajna meghatalmazott kazahsztáni nagykövete egy, feltehetően a napokban készült videófelvételen.

A diplomata enyhén ittasnak tűnik, de nem annyira részegnek, hogy a szavainak ne tulajdonítsunk jelentőséget. És amit mond, sajnos alapvetően megfelel annak a politikának, amit Kijev 2014 óta a nemzeti kisebbségekkel szemben folytat – akkor is, ha a kiirtást esetleg nem szó szerint értette.

Elvégre az ukrajnai oroszokat, lengyeleket, magyarokat, ruszinokat, románokat stb. nyelvtörvényekkel és erőszakos asszimilációval is meg lehet »semmisíteni«.

Tényleg a Vrublevszkij-féle diplomaták és politikusok a »nyugati civilizáció védőbástyái«? Tényleg őket kell támogatnunk, miattuk emelni az energiaárakat, eladósítani az országainkat, és lábon lőni az európai gazdaságokat? Szerintünk nem, és ezt ideje lenne Brüsszelben is észre venni.”

Nyitókép: Bekezdések Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. augusztus 23. 13:59
Tényleg őket kell támogatnunk, miattuk emelni az energiaárakat, eladósítani az országainkat, és lábon lőni az európai gazdaságokat? Szerintünk nem, és ezt ideje lenne Brüsszelben is észre venni ------------ Egy dolgot érdemes észrevenni, szerintem. A nevezett vezetők szarnak az állampolgáraikra. Ők csak fogyasztók, eszközök, árucikkek a hatalmon lévők érdekeinek kiszolgálására. Rabszolgák, akiknek az élete csak annyit ér, amennyit fogyasztanak, és ha a kevésből ez sok, meg fognak dögleni. Mert nincs rájuk szüksége a hatalmat gyakorlóknak. Ennyi a lényeg, dióhéjban. Ezt nevezik demokráciának, ez a jogállamiság, ez a szabadság és ez a rendjük. Az emberi jogok az ő jogaik - mindenki és minden felett. Így gondolják. De már nem a szavaknak van itt az ideje. De nem ám.
roughneck
2022. augusztus 22. 23:10
Na, most, ha az ukran nagykovetek ezt a human szinvonalat kepviselik (lasd Nepop asszony nalunk), akkor milyen gondolatok jarhatnak Zseleek fejeben? Erdekes lett volna, ha ezt a szosszenetet egy brusszeli sajtotajekoztaton ereszti el a figura. Amugy europeer modra.
III. Öreg Banya
2022. augusztus 22. 22:05
EZEK ilyenek. Mindig is ilyenek voltak, legyenek bár ukránok, angolok, franciák, lengyelek, magyarok, románok, vagy németek, legyenek bár diplomaták vagy egyszerű emberek. "Liberté, Égalité, Fraternité" mondják, majd milliókat végeznek ki a szólamaik nevében. És nézzük meg az ide írogató hasonszőrűek "lelkületét". Nincs különbség. Az emberiség legalja, az is volt mindig is, ők azok, akik a világra szabadították a csőcselék uralmát.
szintetikus
2022. augusztus 22. 21:50
Az orosz az olyan, mint az afrikai maugli. Minél több esik be a gumicsonakrol és merül el, annál jobb a világnak. Ők nem emberek, hanem vadak. Mint az itthoni orkok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!