Márki-Zay Péter inkább a gondozójával vitázzon!

2022. február 02. 07:20

A vita túl nagy nyilvánosságot ad az ilyen Gyurcsány- és Márki-Zay-féle trógereknek.

2022. február 02. 07:20
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Márki-Zay Péter az a típusú kocsmavendég, aki csatak részegen molesztálja a pincérnőt, sértegeti a vendégeket, verekedést provokál. Majd, miután a poharakat meg a berendezést összetörte s már a rendőrség is úton van, ártatlan képpel odatotyog a pulthoz és beszélgetni szeretne a kocsmárossal. Rém kínos, amit művel. Az ilyet legfeljebb akkor szabad megközelíteni, mikor már a vízelvezető árokban szundikál.

Mindettől egyébként független az a ténykörülmény, hogy Magyarországon a miniszterelnök-jelölti vitát (mint intézményt) meg­gyilkolták. Gyilkosát úgy hívják: Gyurcsány Ferenc. Szanaszét hazudta a 2006-os csörtét, agresszív-pofátlanul letorkolta Orbán Viktort, ­a­miért a Fidesz elnöke pontról pontra megjósolta, mire készül a baloldal: adóemelésekre, megszorításokra, az egészségügy fizetőssé tételére. Orbán igazat beszélt: Gyurcsányék győzelme után jöttek az adóemelések, megszorítások, a vizitdíj meg a kórházi napidíj. Bónuszként pedig a szemkilövetések. A 2006-os vita és annak utóélete világossá tette: mániákus hazudozókkal, nárcisztikus pojácákkal nem szabad szóba állni. Úriember csak vesztesen kerülhet ki belőle. Vitázni olyanokkal lehet, akik valamennyire párbaj- és vitaképesek. Horn Gyula és Medgyessy Péter ilyen volt. Gyurcsány és Márki-Zay nem ilyen.

A vita túl nagy nyilvánosságot ad az ilyen Gyurcsány- és Márki-Zay-féle trógereknek ahhoz, hogy mérgező kisugárzásukkal, beteg handabandázásukkal sokakat átverjenek, s ezzel akár a választást a maguk javára billentsék. Az pedig csekély vigasz, hogy később úgyis lelepleződnek a hazugságaik: hiszen addigra az országot gatyára vetkőztetik, jön az IMF-hitel, a brüsszeli gyámság, az elszabadult munkanélküliség, a menetrendszerű Bokros-csomagok, a teljes csőd. Nincs újabb négy évünk egy balliberális bábkormányra!”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. február 03. 08:44
Ehhez nem kell hozzátenni semmit.
erdei nyezega
2022. február 02. 21:03
makizaj egy buzi gyökér cigány!
nMatyi
2022. február 02. 20:30
Az embereknek joguk van, hogy megismerjék mejik fél, hogyan lát bizonyos dolgokat. Ha Orbán és a többi krumplizabáló fideszes szerint vállalható az elmúlt 12 év, és Márki-Zay pedig szar, akkor simán kiállhatna egy vitára, hiszen ezek szerint úgyis lenyomná Orbánt. Viszont az igazság az hogy Orbánnak azért nincs fasza kiállni, mert ő is tudja hogy veszítene, de erre az M1-el hülyitettek nem jönnek rá. Tisztelet a kivételnek sok fideszes is szivessen megnézne egy vitát, de ez hogy valaki nem mer kiállni sokakat elgondolkoztat. Primitív megoldás, hogy a kihívó érvei helyett, magát a kihívó személyét minősítik.
oliverkov
2022. február 02. 19:15
Csak emlékeztetőként. Me lehet itt nézni a DK 2018-as kampányát. Megéri 1 perc 23".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!