Így terjeszti a Facebook a vírustagadók aljasságait

2021. december 08. 18:42

Az elmúlt napokban bekövetkezett tragikus, vészjósló események kapcsán muszáj pár dologról beszélnünk.

2021. december 08. 18:42
null
Apáti Bence
Origo

„Az eltávozott legendáról a szakma és a baráti köre tudta – hiszen Kóbor nem csinált titkot belőle –, hogy bár kora teljesen indokolttá tette volna, de nem oltatta be magát.

Ami egy közel 80 éves ember esetében, örvendjen is az illető bármilyen kiváló egészségi állapotnak is, egyfajta orosz rulett.

Nem tudni, mi alapján jutott a fantasztikus, generációk életét meghatározó, karizmatikus zenész arra a következtetésre, hogy 78 évesen is képes lehet a szervezete megbirkózni a gyilkos vírussal, de valamiért úgy gondolta, hogy nincs szüksége vakcinákra.

A zenésztársaktól, és barátoktól kiszivárgott információk szerint a megboldogult énekes nem egy megrögzött vírustagadó volt, inkább csak nem vette elég komolyan a veszélyt, hitt abban, hogy elég jó kondíciónak örvend, azt gondolta, hogy ha el is kapja a vírust, át fogja vészelni a ragályt.

Kóbor Jánost most egy ország gyászolja. Azt gondolom, hogy egy ekkora legenda esetében kerülni kell mindenféle negatív jelzőt, énmegmondtamozást, vagy kárörvendést – igen, sajnos ilyen hangokkal is lehetett találkozni a közösségi médiában,– azonban mégis muszáj szót ejtenünk az okokról; például azokról a hitvány és veszélyes emberekről, akik csalhatatlanságuk és tévedhetetlenségük biztos tudatában olyan információkkal látták vagy láthatták el, amelyek miatt végül úgy döntött, ahogy döntött.”

Nyitóképünk illusztráció, fotó: MTI/Vajda János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2021. december 08. 23:01
Az oltásellenes baloldal és a cselédmédiája végig hőbörgött a Szputnyik-vakcina használata ellen. Később kiderült, hogy ez a legjobb oltás a koronavírus ellen. Most meg kellett semmisíteni 200 ezer adagot, mert az ellenzék és a cselédsajtója lebeszélte az embereket az orosz oltásról. Ezzel az ellenzék és a cselédsajtója 600 millió forintos kárt okoztak a magyar adófizetőknek.
libbantkommunista
2021. december 08. 21:11
Mindenkinek joga van dönteni, hogy oltakozik, vagy nem. A gazdád viszont visszataszító oltásterrort folytat, amit Hitler is megirigyelne. Szégyenek vagytok!
kunfia
2021. december 08. 20:32
Igaz az,hogy Völner Pál Orbán Viktornak is adott a korrupciós pénzekből,de az kevesellte,ezért lett az ügy? Piros már a paradicsom,nem sárga Orbán Viktor előre megy,nem hátra Előre a börtön felé!
kunfia
2021. december 08. 20:21
" például azokról a hitvány és veszélyes emberekről, akik csalhatatlanságuk és tévedhetetlenségük biztos tudatában olyan információkkal látták vagy láthatták el, amelyek miatt végül úgy döntött, ahogy döntött." "Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami a médiában végigszaladt. Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy a valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem? "https://demokrata.hu/velemeny/ami-nincs-azt-ne-keresd-212183/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!