Gyógyulás: frusztrált leszbikusból boldog édesanya

2021. július 14. 15:03

Egy beteg ember eldöntheti, hogy méltósággal viseli-e a betegségét, vagy kigyógyíttatja magát belőle.

2021. július 14. 15:03
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Az Amerikai Népszámlálási Hivatal adatai szerint a gyerekek több, mint egynegyede apa nélküli háztartásban nő fel. A fekete lakosság körében ez az arány a 60%-ot is meghaladja. A politikai narratívákkal való kufárkodás helyett valóban a feketék helyzetén javítani kívánó szakemberek és közéleti szereplők (köztük befolyásos fekete személyiségek) folyamatosan mondják, hogy ez a feketék felzárkózása, integrálódása előtti legnagyobb akadály, nem pedig az »intézményesült rasszizmus« és más süket szlogenek. A gyerekek a követendő minta, a felelősségteljes apa-szerep hiánya miatt kallódnak, keverednek bajba, válnak bűnözővé maguk is. A progresszív politikai szervezetek agresszivitása azonban oly mértékű, hogy sokan nem szívesen vállalják ezt a véleményüket. Ha pedig mégis, arról a – szintén progresszív – média gondoskodik, hogy minél kevesebb emberhez jusson el.

GYÓGYÍTHATÓ??

De létezik úgynevezett »konverziós terápia« keresztény megközelítés nélkül is. Magyarországon is tartottak egy konferenciát tavaly. Teljes diszkréció övezte, utolsó pillanatig titkolták a helyszínt, mert a résztvevők életveszélyes fenyegetéseket kaptak a végtelenül »toleráns« melegjogi aktivistáktól. Nem, ez nem egy homofób konferencia volt. Hanem tudósok találkoztak, akik tudományos érdeklődéssel viseltettek a kérdés iránt, hogy vajon tényleg létezik-e, működik-e ez a terápia. Valamint önkéntesek, akik saját döntésük alapján szerették volna kipróbálni.

De nem: ők nem dönthetnek a saját életükről. A toleráns, liberális haladók eldöntötték helyettük. Mintha egy lábakkal nem rendelkező embernek – és mindegy, hogy így született vagy villamos vágta le – megtiltanánk, hogy implantátumot kapjon. Mint az a híres dél-afrikai futó, Oscar Pistorius. (Igen, aki aztán kinyírta a feleségét, de ez most mindegy.) Egy beteg ember eldöntheti, hogy méltósággal viseli-e a betegségét, vagy kigyógyíttatja magát belőle. Hogy a homoszexualitás betegség vagy nem? Erről el lehetne vitatkozni – de nem lehet. Mert az ilyen vitákat is betiltották a sajtó-, szólás- és véleményszabadságra – no meg persze a jogállamiságra – oly kényes liberálisok.

Szóval, ha valaki meleg, döntsön szabadon, hogy ezt hangoztatja, elfogadja, titkolja vagy megváltoztatja. Szuverén joga. Másoknak pedig az, hogy erről bármit gondoljanak. De nem; vannak szent tehenek. Ahogy egy négeres vagy dagadt nős viccet sem lehet ma már elmondani. Már a vegákon sem lehet gúnyolódni. Mindig mindenkinek az érzékenységére vigyázni kell. Egy kibaszott mimózatársadalommá váltunk. Nem bírjuk elviselni, be akarunk tiltani minden kritikát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 15. 14:27
Heteroból Homo: bármikor és minél többen Homoból Hetero: soha és senkinek
Rocktoberi
2021. július 14. 19:57
Ne erőlködj, balfasz "jobbszélső"! Rég kiikszeltelek.
matykox
2021. július 14. 18:45
Jeszikém drága, már hogy ne lehetne dagadt néger nős vicceket mondani! Sajnos, most épp egy ilyet se ismerek, de ha, akkor biza elmondanám! Most épp Andreas Vonderach "Társadalombiológia. Története és eredmények"- könyvét olvasom, amiben érdekes megállapításokat szemléz a négerek alacsony IQ-járól. EZ NEM VICC - ez a valóság: egyes rasszok butábbak a "fehéreknél"- már e teszt szerint.
Istók3
2021. július 14. 16:40
"a gyerekek több, mint egynegyede apa nélküli háztartásban nő fel. A fekete lakosság körében ez az arány a 60%-ot is meghaladja" Ú, micsoda utánpótlási lehetőség az lmbtq csürhének!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!