Gyászol az ország, Orbán sörözik, az ellenzék pedig egy vérszípó!

2021. április 30. 10:44

Érdemes volt kinyitni a teraszokat? Az ellenzék szerint nem. Volt arra példa, hogy a mai ellenzéki pártok a magyar emberek oldalára állt volna egy kérdésben? Szerintem nem.

2021. április 30. 10:44
Szalma György
Kontra

A nyitást követő halálkommunikációt egy kifejezetten ellenzéki ismerősöm szintén gúnyosan kommentálta: »200 méterről is fertőz! Aki maszk nélkül megy ki az erkélyre, az olyan, mintha téglával dobálná a járókelőket!«

És tényleg, telitalálat. Irtó jót nevettem ezen a kikarikírozáson. Egy olyan ellenzéki, akinek még nem öntötte el az agyát az Orbán-fóbia, az érzi, hogy olyan elviselhetetlen szintre tekerték fel a rettegésgenerátort az ellenzéki pártszékházakban és az ellenzéki lapoknál, ami már túl van a normalitás határán.

Aztán elgondolkodtam azon, hogy mégis mi a fenére számítottak? Huszonéves fiatalokról van szó, akik alig várták, hogy újra kiülhessenek egy kellemes helyre. Záhonytól Sopronig mindenki azt várta, hogy egy napsütötte délutánon kiülhessünk egy vagy több italra. Ebből nem lesz eztán napi rendszer, de erre az alakalomra mindannyian vártunk. Hát még a vendéglátósok! Tényleg azt remélték az ellenzéki aggódok, hogy az egy éve kényszerű karanténban élő fiatalok decens módon lefetyelnek el egy italt, betartják a másfél méteres szabályt, majd sötétedés előtt mindenki hazamegy?

Amennyiben igen, akkor nem értik és ismerik ezt a társadalmat. Ez lehet a folyamatos politikai kudarcaik oka is: nem ismerik a magyarokat. Mi ilyen összejárós, együtt piálós, nagyokat beszélgetős, füvön üldögélős, csajozós, pasizós népek vagyunk. Nem csak Záhonytól Sopronig, hanem Sepsiszentgyörgytől Kismartonig.

(...)

Mert ezek a halálkufárok nem a lakosság egészségéért aggódnak, amikor a nyitás veszélyeiről makognak. Ha érdekelné őket a magyar emberek egészsége, akkor nem helyeznének újabb pszichés nyomást a lezárásoktól és a rémhírektől elgyötört lakosságra a halálkampányukkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drazsé
2021. április 30. 19:57
"Volt arra példa, hogy a mai ellenzéki pártok a magyar emberek oldalára állt volna egy kérdésben? " Szalma elvtárs tud magyarul? Szerintem nem.
koronaszepe
2021. április 30. 18:08
Szerintem volt, gondolom a fél ország azért szavaz rájuk. Vagy ők a nemmagyarok?
Akitlosz
2021. április 30. 15:12
Nincsenek a magyar emberek oldalán álló pártok. Internacionalista, atlantista, szemita, keresztény pártok vannak. Esetleg satöbbi. De egyik párt sem nacionalista.
dakotasámán
2021. április 30. 13:08
"Mert ezek a halálkufárok nem a lakosság egészségéért aggódnak, amikor a nyitás veszélyeiről makognak." baszkikám, te és vezéred aztán kurvára aggódtatok a lakosság egészségéért. meg is lett az eredménye. a második Mohács, merthogy annyian haltak bele zorbán aggódásába vagy a 2. Don-kanyar, merthogy harmad annyian haltak bele, mint annak idején. a jobboldal kormányzásának a vége mindig NEMZETI TRAGÉDIA. de kormányozni azt nagyon tudnak. már a fanatikusaik szerint, de a halottak kissé más véleményen lennének, ha élnének. érdekes, a halálbrigád, a keleti nyitás nagy hirdetője egyúttal, a singapuri, vietnami stb példát nem igazán reklámozza, pedig nincsenek messze Kínától. és ahelyett, hogy jóvátételként Kínától a a vakcinát ingyen követelné a világra szabadított járvány miatt, bepánikolt seggnyalóként viselkedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!