Halálpárti parti

2021. február 22. 07:09

A világ nyugati részén lassan befejeződik a degenerizáció.

2021. február 22. 07:09
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A magyar baloldal túl messzire ment – mondta Orbán Viktor az ellenzék koronavírus-járvány-üggyel kapcsolatos tevékenységéről. A túl messze, a határ, amiről a kormányfő beszélt, mióta ember van a földön, változatlan. Az élet és a halál között van. Aki ezt nem tudja, az vagy végtelenül buta, vagy gonosz.

A történelemben rengeteg előképe van a mai világhelyzetnek. Háborúk, forradalmak, ellenforradalmak, őrületig fokozott hatalomvágy és persze embermil­liókat az élet határán túlra, a halálba hurcoló járványok. Az utóbbi kivételével minden korábbi esetet nagyrészt a hatalomvágy irányította. Némely modern tudós, leginkább az agyturkászok, gyakran elmondják, hogy a hatalom birtoklása – a politikai hatalomé is – hasonló érzéseket táplál, mint a szexuális vágyak.

Ezzel mostanában elég nehezen tudnánk mit kezdeni, hiszen a világmocska genderizmus alaposan összezavarta az eddig viszonylag tiszta vonalakat. A száznál több társadalmi nem sokaknak furcsa formációkat hozott: feleségül lehet menni egy szőnyeghez, a férfi bármikor nővé változtatható meg fordítva, lehet váltogatni a nemeket, egyik nap fiú, másik nap lány, a harmadik nap egyik se. De bármelyik formájában együtt hálhat például egy traktorral.

A tizenkilencedik század végén népszerűek voltak azok a mutatványos bódék és sátrak, amelyekben torzszülött embereket mutogattak jó pénzért. Volt ott minden, szakállas nő, delejes sellők, sziámi ikrek, bodorított hajú, szoknyás férfiak, kentaurok, törpék és óriások. Mára ezek a szegény emberek vagy trükkösen színre állított lények kellene jelentsék a normalitást. A világ nyugati részén lassan befejeződik a degenerizáció. Thomas Neuwirth, művésznevén Conchita Wurst, a szakállas táncdalénekesnő a példa, és az azonos neműek házasságkötésénél alapfeltétel – már ha férfiakról van szó –, hogy töke legyen a menyasszonynak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. február 22. 11:35
Te emlegetsz degenerizációt..?:)
VeJoLa
2021. február 22. 10:26
A menyasszony töke a vőlegényre tartozik, és lehetnének akár még "házasnak" is! Viszont minden konzervatív tart a genderideológia térnyerésétől! Az "lmbtq... kisebbségek" állítólagos képviselete a genderbiznisz láthatatlanná tévő varázsköpenye, végkifejlete pedig a gyerekek 'abuzerálása' és nemvesztésre motiválása, és minden apró "engedmény" egy lépés efelé.
Mr. Sarah Kaufmann
2021. február 22. 09:28
Dipóbácsi a nyugatnál is gyorsabban hanyatlik.
EMM195
2021. február 22. 08:40
Gyurcsány, amikor még kedvelte Putyint. Bezzeg, ha akkor lett volna orosz vakcina! https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2013/07/gyurcsany_putyin.jpg https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/2019103188.jpg?w=800&h=556&t=5 https://magyarnarancs.hu/data/articles/93/937/article-93779/D__FO20060228020.jpg Az a szervilis metakommunikáció!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!