Krekó Péter öngólt rúgott

2021. január 12. 18:33

Nem mérte fel tettének következményeit.

2021. január 12. 18:33
Kiss István Béla
Magyar Nemzet

„E sorok írója maga is aláírta a CitizenGo-n a Bayer Zsolt által indított petíciót, amely Krekó Péter elhíresült megállapítása ellen tiltakozik. De be kell látnom, hogy leginkább azért tettem, mert csak egyféle értelmet tulajdonítottam neki, pedig Krekó és balliberális-elitista fiók­intézménye, az úgynevezett Political Capital (magyarul nem lehetne?) szerint ő természetesen máshogy gondolta, amit mondott.

»A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket.« Ezt mondta. Teljesen egyértelmű szöveg. Minek hazudozik róla utólag értelmezési meséket? Ez a tipikus védekezés, hogyha valamiből nem várt botrány lesz: ő nem így, hanem máshogy értette, mondta, gondolta, álmodta, csak hát direkt félreértették őt. Minden kínos esetben csupán félreértésről van szó. Sőt Krekó nagyképűen, fellengzősen még rá is tett egy lapáttal. Szerinte aki nem tud jól angolul, az meg se szólaljon.

Márpedig az az értelmezés, amely szerint ő arra buzdítaná az ellenzéket, hogy segítse elő minél több ember vírus általi halálát, az egyedüli helytálló.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. január 13. 11:14
KREK-Ó! kretén!
furunkulus13
2021. január 13. 10:05
Szegény Krekó! Ebben a qrva országban még a tömeggyilkosság politikai előnyeinek festegetéséért is meghurcolják a független, kritikus gondolkodót!!
elfújta az ellenszél
2021. január 12. 23:33
Krekót finoman szólva nem azért tartják, hogy kibontsa az igazság valamennyi szeletét. Az ominózus interjúban azt igyekszik kiizadni magából nyakatekert érveléssel, hogy a kormány rosszul csinálta az oltással kapcsolatos dolgokat Csak közben elveti a sulykot, és az övéhez képest nem is kell akkora nagy zsonglőrködés kihozni, hogy az emberek halálából kiván politikai tőkét kovácsolni az ellenzék számára. És ez sajnos közelebb jár az igazsághoz, mint az általa előadott meglehetősen zavaros okfejtés
T. Péter
2021. január 12. 21:19
Azért, mert a szöveg valóban teljesen egyértelmű, és te vagy az, aki nem érti. Az angol szövegben nincs "aláásod". Amíg csak a gimnáziumi első év angoltudásánál tartasz, akkor még úgy tűnik, hogy igen, de az ott nem "te", hanem ún. általános alany. És sajnos, el kell olvasnod az előtte levő két-három mondatot is, hogy kiderüljön, kit takar az általános alany. És akkor rögtön rá fogsz jönni, hogy nem az ellenzéket, ugyanis ott egyáltalán nincs is szó az ellenzékről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!