A békát le kell nyelni

2019. október 11. 17:39

Ha a pártoskodás következtében felülíródik az ország és a helyiek közös érdeke, nagy horderejű fejlesztések veszhetnek el.

2019. október 11. 17:39
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„Ha a pártoskodás következtében felülíródik az ország és a helyiek közös érdeke, nagy horderejű fejlesztések veszhetnek el.

Az ellenzéknek bele kell nyugodnia abba, hogy a vesztesek dolga a helyzetüket okozó hibák kijavítása. Ha ezek súlyosak voltak, nem marad más, mint a múltért történő bocsánatkérés.

Vajon Gyurcsánynak és kormányzásának szereplői mikor kérnek bocsánatot a magyar nemzetnek okozott károkozásaikért?
A keresztény erkölcs szerint a múltat nem lehet végképp eltörölni. Azért sokáig kell bűnhődni, míg az érintettek megbocsátanak. Az is igazság, hogy a megbocsátás nem jelenti a feledést. Az elkövetőknek belülről fakadó erkölcsi követelmény lenne a csendben maradás. Ezzel szemben azt látjuk, hogy az önkormányzati választásokat bolsevik, kommunista módszerekkel, ÁVH-s vehemenciával, kormánydöntési puccsra próbálják felhasználni. Az országgyűlési választásokon kinyilvánított és meghatározó népakarat ellen fordulnak. Az illegális bevándorlókat tekintik jövőjük garanciájának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2019. október 13. 13:02
A pártoskodás baj, bizony, komoly baj, ha ilyen megveszekedett bolsevik az ember, mint Csizmadia. Az is baj a pártoskodással, hogy ha a csizmadia-félék pártja kipártoskodja magát a hatalomból, akkor a közpénzt csapolgató csizmadia-féle álcivilek komoly büntetőjogi következményekkel lesznek kénytelenek szembenézni. "Nagy horderejű fejlesztések veszhetnek el" számukra...
BőröndÖdön
2019. október 13. 07:18
Ez a tetű is a mi adóforintjainkból nyalja a fidesz hátsóját,undorító orbán-rezsim.
Lotti
2019. október 12. 13:40
Mit CÖF-ög ez a szerencsétlen ? A címből arra következtettem, Borkai kirúgásáról fog megnyikkanni....
gingchantops
2019. október 12. 10:12
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!