Az USA is észrevette a fékek és ellensúlyok eltünedezését Németországban!

2018. december 23. 12:48

Gyakorlatilag egy fikciós műfaj termékeit jelentetik meg tényanyagként a migráció témájában.

2018. december 23. 12:48
Piréz Róbert
Ki ette meg?

„Merkel személyi kultuszának építése elég hosszú ideje zajlik Németországban. Nyilván a liberális jogállam körülményei között visszafogottabban, mint ahogy ez a Führerük esetében vagy Sztálin esetében zajlott. De gátlástalanul és pofátlanul. A Merkel-királynő hasonlat, pozitív kontextusban, minden normális országban rendkívül ciki lenne a mainstream sajtóban.

Azzal egyébként nincs is senkinek baja Némethonban. Azzal sem különösebben, hogy gyakorlatilag egy fikciós műfaj termékeit jelentetik meg tényanyagként a migráció témájában, valamint bármelyik másikban is, ha úgy kívánja a szükség. A szükség pedig úgy kívánja, ha a németek általános hülyítéséről, vagy a nagyvállalatok és a bankok pénzügyi érdekeiről van szó.

De persze a migráció és a befogadás a lényeg. Nem érdektelen megemlíteni, hogy a Der Spiegel a Szovjetunió megszűnése előtt is megbecsült vezénylő csillaga volt a baloldali média univerzumnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2018. december 25. 05:02
És ezek a szélhámos baloldali médiumok állnak ki és követelnek sajtószabadságot és újságírói szabadságot pl. Magyarországon! LOL. Hát mi ez, ha nem l'art pour l'art függetlenség? Még a valóságtól is. Azt írnak konkrétan, amit akarnak, és amit nem szégyellnek. Mit szól ehhez a Freedom House és Szardzsentini nagyasszony? Ez a híres szabad sajtó? A követendő példa? Ahogy tényfeltáró hazug propagandát közölnek a valóság nyomasztó feltárása helyett?! Mi ez már, ott csak ezt engedik? Ez már Észak-Korea? Vagy épül-szépül a Negyedik Birodalom? És hol a magyar független baloldali értelmiség, amikor a baráti lap lebukik? Hány hazugságot tálalt a magyar baloldali értelmiség hazánkról az internacionalista baloldali hazugsággyárnak?
Akitlosz
2018. december 25. 02:36
"Gyakorlatilag egy fikciós műfaj termékeit jelentetik meg tényanyagként a migráció témájában." Mert a pirézek és Piréz Róbert személyesen ugyan micsodák? A kiszólt a lyuk a gödörből tipikus esete. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
pemete jakab
2018. december 24. 16:02
"Gyakorlatilag egy fikciós műfaj termékeit jelentetik meg tényanyagként a migráció témájában." A kormány kék plakátjai mennyire fikciós műfaj?
catalina9
2018. december 24. 07:15
Gyakorlatilag egy fikciós műfaj termékeit jelentetik meg tényanyagként a migráció témájában. " magyarul: hazudnak reggel, délben meg éjjel-nappal...de hát libsik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!