Kicsit sem lehet más a politika

2018. január 27. 13:33

Az LMP gyorsan bebizonyította, hogy kicsit sem lehet más a politika.

2018. január 27. 13:33
Apáti Bence
Magyar Idők

„Miközben eddig a menekültek befogadásáért harcoló ellenzéki sajtó most véres rongyként hurcol körbe egy több hónapos, teljesen nyilvános hírt, miszerint a magyar kormány, eleget téve a genfi egyezményben foglalt kötelezettségének, oltalmazott státust adott körülbelül annyi valódi háborús menekültnek, mint amennyi egy átlagos Jobbik-tüntetésen össze szokott gyűlni, aközben a napokban felbukkant egy 2015-ös interjú bizonyos Melegh Attilával, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyik vezetőjével.  Az illető halmazatilag a Corvinus egyetem docense is. Még halmazatilag pedig ebben az egyesületben dolgozott Szél Bernadett. (...)

 

Az a Szél Bernadett, aki annak a pártnak a miniszterelnök-jelöltje, amely gyorsan bebizonyította, hogy kicsit sem lehet más a politika, és azt is, hogy sok-sok butaságot tudnak a párttagok gyors egymásutánban összehordani például Paksról, de az összes ellenzéki párt közül tőlük rándult a legkevésbé össze a gyomrom, ők árasztották a legvisszafogottabban a kommunista- és Kálmán Olga-illatot, és Ungár Péter néha tényleg egész okosakat tudott mondani akár a határon túli magyarság, akár a bevándorlás témakörében.

Azonban az a tény, hogy Szél Bernadett – aki azt gondolja magáról, hogy alkalmas Magyarország vezetésére – egy ilyen szélhámos szervezetében vállalt munkát, és gondolta/mondta ugyanezeket a badarságokat, amiket Melegh és Zsohár terjesztett, az én szememben sokkal nagyobb bűn, mint az, hogy Hadházy Ákos lassan kétnaponta tart taktikai megbeszélést valamelyik Simicskával a pesti éjszakában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2018. január 29. 08:23
"az a tény, hogy Szél Bernadett – aki azt gondolja magáról, hogy alkalmas Magyarország vezetésére – egy ilyen szélhámos szervezetében vállalt munkát, és gondolta/mondta ugyanezeket a badarságokat, amiket Melegh és Zsohár terjesztett" "Fiatal voltam, kellett a pénz.."
catalina9
2018. január 28. 12:34
Kicsit sem lehet más a politika" Szél Bernadett Soros zöldre festett búgócsigája,. Gyorsabban pörög, mint ahogy Soros megköveteli, és ezen a címen próbálja elhitetni, hogy "MÁS", ő nem függ, ő független..
Akitlosz
2018. január 27. 23:19
"Az LMP gyorsan bebizonyította, hogy kicsit sem lehet más a politika." Olcsó poén ez már így 2018-ban. Pár éve még elment, manapság ennél azért többre kellene, hogy fussa egy ebből élő újságírónak.
PGuszti
2018. január 27. 22:28
Nagyon jó írás. Csak gratulálni tudok szerzőnek, brávó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!