A disznó, akit csak halálában értékelnek (avagy akkor most ki a soros?)

2017. december 10. 13:26

Mivel Soros György zsidó származású, egyértelmű, hogy nem is burkolt, hanem egyenesen nyílt antiszemitizmus áll a háttérben.

2017. december 10. 13:26
Székely Attila
reposzt

„Azért csak képzeljük el, hogyan születhetett a »több amerikai médium által is átvett«, valójában szóra sem érdemes, inkább ízléstelen fotó kapcsán kreált, felfújt valódi, világrengető, nagybetűs HÍR.

Pócs János kiteszi a képet. Követői látják. Valaki, akinek más dolga nincs, mint egész nap az internet előtt ülni, mindent elolvasni, mindenhová kommentelni, mindent széttrollkodni, aki azért követi akár Pócs Jánost is, mert őt ezért fizetik, nos, ő jelzi a megfelelő személyeknek, mi t látott. A jelzést bejegyzés követi az erre szakosodott portálokon, majd a bejegyzés egy kattintással a baráti szaksajtó tengerentúli szerkesztőinél landol. Ha elég érdekesnek találják a történetet, indítják is a lavinát. Innentől kezdve pedig témánál is vagyunk.

Akár egy olajozott gépezet. 

Persze, az is megtörténik, hogy kisebb fennakadások, fakockák, egyéb szennyeződések kerülnek a jól működő rendszerbe, így kreativitásunkat felhasználva adjunk némi segítséget hírgyáros barátainknak, íme. 

Mivel Soros György zsidó származású, egyértelmű, hogy nem is burkolt, hanem egyenesen nyílt antiszemitizmus áll a háttérben. Vajon a Fidesz elhatárolódik-e antiszemita (és ami ebből egyértelműen következik) rasszista, homofób, genderfóbiás, nőgyűlölő, agresszív, revizionista, szélsőjobboldali politikusától? 

Érdemes lenne utánanézni, honnan volt a disznó? Ha vették, miből tellett Pócs János fideszes képviselő barátainak erre a disznóra? Nekik még erre is futja? Itt urizálnak, miközben a nyugdíjasok szemét kiszúrják holmi tízezer forinttal! 

Milyen származású volt a disznó? Importdisznóról, vagy hazai (esetleg egyenesen mangalica) disznóról beszélünk? A disznó származásával üzeni akartak-e valakinek? 

Hogyan vágták le a disznót? Megkérték-e, hogy önkezével vessen véget életének, vagy barbár módon éles késsel legyilkolták szerencsétlent? Állatkínzásért hány év börtön is járna, hm?! 

Pócs János fideszes képviselő disznóölő barátai és azok erdélyi ismerősei között akadnak-e románok? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?  Talán csak nem titkos összeesküvést szőnek a disznóvágás leple alatt Románia egysége ellen? Nem merült-e fel a terrorista szál a disznóvágás történetében (csak elpróbálták a kivégzést, mielőtt a valódi célpont közelébe férkőznek)?” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2017. december 11. 16:48
Ezzel az antiszemitizmussal az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom mikor "anti..IZÉ.." az "anti" s mikort nem. Mer' ha zsidó zsidózik akkó' az nem antiszemitizms--EZ A TAPASZNYALAT. Ha meg egy keresztény csak annyit mond, hogy: "zsi..." akkó' ő mán antiszemita. 'Osztán rágyüttem: ZSIDÓ AZ, AKINEK SZABAD ZSIDÓZNI, KERESZTÉNY MEG AZ, AKINEK NEM--OSZT'' JÓNAPOT! Essztet mink vidékiek így tuggyuk--fa..ául.
syphax
2017. december 11. 13:49
Csak azt nem tudom, hogy ha Soros-t Benjamin Netanjahu vagy az izraeli köztársasági elnök, vagy mondjuk Köves Slomo rabbi kritizálja, akkor az mi? Közismert ugyanis Soros György "kiemelten" rossz kapcsolata a mai izraeli politikai vezetéssel, s akkor ott ki az antiszemita? Netanjahu vagy Soros, netán Köves Főrabbi úr? A fene se' tud ebben eligazodni.
dakotasámán
2017. december 11. 13:11
"Valaki, akinek más dolga nincs, mint egész nap az internet előtt ülni, mindent elolvasni, mindenhová kommentelni, mindent széttrollkodni, aki azért követi akár Pócs Jánost is, mert őt ezért fizetik, nos, ő jelzi a megfelelő személyeknek, mi t látott" na tudod, kit nézz hülyének! igen, egy igen közeli hozzátartozódat! bazmeg, te a fizetésedet pont azért kapod, amit leírtál. szánalmas ez a szerecsen mosdatási próbálkozás, hogy stílszerű maradjak a feketére perzselt disznó szinéhez. ez egyértelmű antiszemita hadüzenet volt a kommenttel, a perzseléssel pedig "finoman" - utalt a krematóriumokra is bazmeg. és még magyarázkodsz, relativizálni próbálod. ez legalább akkora bűn, mint azé a f.sz pócsé, aki azt hitte ezzel az összes standup-ost felülmúlta. hát nagyon nem.
Bokros Birka
2017. december 10. 19:52
Nincs semmi képen kívül. Csak a balliba gondolat rendőrség. Ha a betegpatkánynak elhitte a bíróság, hogy karácsonykor csak az ország tűrőképességét szondázta a keresztény kiirtás szövegével, akkor ez a belemagyarázás milliókat ér a szegény sorsú gyermekeknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!