Büszke vagyok a Tesco dolgozóira

2017. augusztus 14. 11:10

Nem kell meghajolni a kormányzati meg a vállalati kapzsiság és gátlástalanság előtt, nem kell elfogadni a gyalázatos béreket – együttes akarattal és kitartással érvényre juthat a munkavállalói akarat.

2017. augusztus 14. 11:10
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A sztrájk egy olyan jog, amit nem szabad félni használni. Büszke vagyok a Tesco dolgozóira, amiért szembe mernek szállni a gyalázatos bérekkel, amiért nem hagyják magukat megfélemlíteni, amiért példát mutatnak: így is lehet. Nem kell meghajolni a kormányzati meg a vállalati kapzsiság és gátlástalanság előtt, nem kell elfogadni a gyalázatos béreket – együttes akarattal és kitartással érvényre juthat a munkavállalói akarat. Nem a rabszolgatartás a profitszerzés egyetlen módja.

Remélem, a most sztrájkolókat sűrű sorokban követik majd az egészségügyi dolgozók, a gyári munkások, és mindenki más, aki napi nyolc órás robot után azzal szembesül, hogy nem jut semmire. Ha segíteni tudok, ha bármi hasznomat veszik, támogatni fogom az ügyüket. Ennek a küzdelemnek a fegyvernemei: sztrájk és nyilvánosság – győzhet az ellenállás, ha együttes és szervezett. Csakis szolidaritás és közös cselekvés kényszeríthet térdre akár tőzsdét, akár részvénytársaságot, akár államot megszálló bűnszövetkezetet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2017. szeptember 09. 13:38
Remélem a séró továbbra is rendben van.
brekker
2017. szeptember 09. 13:33
A hibás Puzsér szerint Orbán a hibás.
Területvédő
2017. augusztus 14. 21:54
Ez a született féreg nem bírta volna nem belekeverni a kormányt. És ezt tartják többen "pártatlan", "korrekt" megmondóembernek. Ezt a mentálisan beteg, ripacskodó dührohamokat produkáló ballib szart.
1000bocs
2017. augusztus 14. 21:34
"Büszke vagyok a Tesco dolgozóira," Nekik más sem hiányzott, kedves Puzsér. Nagy ember vagy neked tán elnézik ezt a Rákosi Mátyásos kijelentést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!