Megvan a Momentum himnusza!

2017. március 07. 15:30

„Felejtsd el azt, hogy tornából fel voltál mentve!” Megtaláltam a MOMO-himnuszt. Egyszerűen tökéletes. Minden mozaik a helyén. Hallgassák meg!

2017. március 07. 15:30
Stumpf András
Mandiner

Sokat töprengtem, mivel is lephetném meg a Momentum Mozgalmat párttá alakulásuk alkalmából.

Éreztem: ez a momentum nem nélkülözhet egy kis kedvességet részemről sem, ám az ajándékozás, mint tudjuk, nehéz műfaj. Olyat kell adni, ami hasznos, amije az ajándékozottnak még nincs. 

És akkor - heuréka! - beugrott.

Himnusz! Minden valamire való pártnak van ilyenje. Legalább időlegesen. Földet könnyező Fidesz, igenigenes MSZP, stb. Szegény momósok meg ott állnak lila kitűzőkkel, logóval, de: bánatosan, himnusz híján.

Várjunk csak... Momósok...

És akkor beugrott ez is!

 

Egyszerűen tökéletes! Mintha csak MOMO-himnusznak írták volna! A dal akkor született, amikor a momentumosok. 1991. Előadója: MOMO! Egy csillogó szemű fiatal, egy valódi csillogó szemű fiatal! A reménység maga! Nem akar mást, csak sikert, mindezért pedig hülyeségeket hadovál! Tö-ké-le-tes.

Bónusz refrénsor: „Felejtsd el azt, hogy tornából fel voltál mentve!”

Kellhet-e ennél jobb himnusz azoknak, akik olimpiaellenességgel kerültek be a politikai látótérbe?

Nem kellhet. Mert nincs. Ez maga a tökéletes ajándék.

Fogadják tehát szeretettel párttá alakulásuk alkalmából és használják jó egészséggel. 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. március 08. 21:51
Mi ez a májkell dzsexon utánzat ? Ebből is homár lett mint a Sugár Berciből ?
voltospultos
2017. március 08. 14:44
Egyes munkahelyeken a renccergizda letiltja a tecsőt, fészbúkot, stb. Így most csak egy sort ismerek a 'himnuszból'!
Pikkelő
2017. március 08. 10:19
Stumpf András a Minőségi Újságírásért-díjat 2013-ban vette át. Milyen lehet a szemét pártpropagandista?
pollip
2017. március 08. 10:11
Himnusz van, 12 milla eltűnt a nomomo-snál: " 12 millió forintot tüntetett el a Momentum dúsgazdag vezetője Kovács AndrásKovács András2017.03.08. 09:571 Soros Györgyhöz szorosan kapcsolódó intézményekben dolgozott Hajnal Miklós, a Momentum Mozgalom egyik vezetője, aki egyébként korábban tagadta, hogy Soros-ösztöndíjas lenne. A 22 éves, dúsgazdag, Oxfordban tanuló Hajnal korábban egy internetes honlapot indított volna a diákok online tanulását segítendő, azonban a vállalkozásból nem lett semmi. Viszont az induláshoz kapott, magyar startupokat segítő összes pénz, 12 millió forint szőrén-szálán eltűnt. Tanulássegítő honlap ugyanis nincs – ha azt valaki megnézi, semmit nem talál ott, viszont eljut egy valutaváltó oldalra. " http://www.origo.hu/itthon/20170307-12-millio-forintot-tuntetett-el-a-momentum-mozgalom-dusgazdag-udvoskeje.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!