Demokraták

2016. október 28. 07:19

Na de most! Csak képzelje el a Kedves Olvasó! A sajtó hírre leső hiénáit kicselezve találkoznak majd titokban az ellenzéki nagyok.

2016. október 28. 07:19
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

Bokros kendőzetlen szakmaisága lenyűgözi az egybegyűlteket, valóban, ez a járható út. Karácsony és Jávor összenéz: Jó ez így? Aztán bólintanak, mégsem lehetnek ők a demokratikus együttműködés kerékkötői. Az egyik civilnek nem tetszik a dolog, nincs ez így helyén, nem kellene már most alkudozni, meg az emberek feje fölött, meg hálózatot kellene építeni meg ilyenek… A másik civil a korrupcióról kezd tirádába. Gyurcsány letorkolja:

– Ne gyerekeskedjünk, majd kaptok alapítványi állást és pénzt, kistáskák! A kistáskák se kerékkötők többet. Gyurcsány folytatja:

– Nos, a jövendő Gyurcsány-kormányban…

A társaság felhördül. Kiabálnak, repdesnek a pogácsák, egy omlós linzer telibe kapja Tóth Zoltán demokratikusan civil választási szakértőt, aki erre egy fékeket és ellensúlyokat visszakézből kezelő rendszerről kezd monológba, ahol a demokraták akkor is győznek, ha nincsenek is demokraták, mert ez a rendszer demokratikus.

Karácsony közben Karácsony-kormányt követel, hiszen ő lehetne a kompromisszumos megoldás, Zuglóban is milyen sikeres, az csak ostoba statisztika, hogy a kerületében volt a legkevesebb fejlesztés a fővárosban. Erről is csak a Fidesz és Tarlós tehet. Meg elvitte az időt a Liget-védelem… Az meg, hogy Zuglóban ő is vágatott ki fákat?! Hát azok mocskos fasiszta fák voltak, a szentségit neki! Ungváry bizonyíthatja történelmileg, hogy még nyilast is láttak! Molnár hallgat, ő tulajdonképpen itt sincs, ha kérdezik, valamelyik alelnöke volt itt Molnár Gyulának öltözve, aztán ha úgy alakul, akkor ő öltözött egyik alelnökének, aki Molnár Gyulának öltözött. Megy ez! Nem hiába másolt jegyzetet a dialektikus materializmusról anno!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. október 29. 11:08
8+4+1+1+0+0=14 százalék.
gonterl
2016. október 29. 08:00
Az ellenzéki nagyok. Van aki nem szégyelli, hogy tud számolni. Ha az egyik oldalon áll a majdnem kétharmados többség, akkor a másik oldalon csak a kicsik állhatnak, és ezek a kicsik még az összefogásuk esetén sem érhetik el a nagyok majdnem kétharmadát. Ha a majdnem kétharmados többséghez tartozók tartanak, az egyharmadot képviselők összefogásától, akkor az a majdnem kétharmados többség, bizonyára vitatható.
Aerion
2016. október 28. 11:17
A szerző jól olvassa a balliberalizmus forgatókönyvét. Pontosan olyan, amilyennek ábrázolja. Ezt lehet relativizálni, hogy hát gyugyóka, meg seggét nyalod azoknak, akik azokat rúgják seggbe, értsd: lopják el előlök a pénzt, amit a mi kutyánk kölyke is ellophatna. És az milyen jó lenne, úgyhogy dögölj meg. A demokrácia már csak ilyen.
noMores
2016. október 28. 10:03
Szar lehet kormanyseggnyalonak lenni:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!