Annyira fontos az a cefet hatalom, hogy tényleg bármi áron?

2016. szeptember 22. 20:30

Benedek zokogva ment be az iskolába, s miután Gábor elrendezte a dolgokat a két olasz maestroval meg a rendőrökkel, megkereste Benit, aki épp a tesiórára öltözködés közben próbálta elrejteni a társai elől, hogy sírt.

2016. szeptember 22. 20:30
Vona-Szabó Krisztina
Facebook

„Sokan tudjátok, hogy Benedek ma reggel leleplezte a Habony Művek sztárfotósát. :)

Azért nem ilyen vidám a sztori, mert annál nincs lejjebb, mint amikor egy gyereket is érint bármilyen mocskolódás. Legyen az bárkinek a gyereke. Hangsúlyozom, bárkinek. Tóbiás József lánya (lsd hónapokkal korábbi 888-sztori) vagy Habony Árpád fia...

Benedek zokogva ment be az iskolába, s miután Gábor elrendezte a dolgokat a két olasz maestroval meg a rendőrökkel, megkereste Benit, aki épp a tesiórára öltözködés közben próbálta elrejteni a társai elől, hogy sírt.

Iskola után elvittük egy kisvendéglőbe, s elmagyaráztuk neki, milyen jelentős dolog, amit észrevett és tett. Próbáltuk a gyermeki büszkeségét erősíteni, hogy ne az »áldozattudat« maradjon meg benne.

Nekem azóta hasogat a fejem, hogy Gábor elmesélte a történéseket. És - sok más mellett persze - csak azt nem értem, hogy otthon nincsenek jó érzésű feleségek, anyák, bárkik, akik azt mondják, hogy »Apa, ezt talán már mégsem kellene? Idáig már ne nagyon süllyedjünk, mert egyrészt ocsmány jellemre vall, másrészt kontraproduktív?« Lehet mondani, hogy nem tudnak róla... Nem tudnak az első ilyenről, rendben. De amikor már tendenciózus? Amikor vannak kézivezérelt orgánumok, melyek naponta másznak morálisan a bányászbéka popója alá?

Senki? Sehol? Egyetlen oldalborda sem? Édesanya, barinő, havercsajszi? Senki? Annyira fontos az a cefet hatalom, hogy tényleg bármi áron? Mindenkinek jó ez így?

Igen? Mert akkor itt nagyobb gáz van, mint ahogy azt eddig gondoltam...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. szeptember 24. 07:27
Nektek fontos, már a DK-val kokettáltok ennek érdekében.
Békanász a hasadon
2016. szeptember 23. 22:06
Az ellenőrzés megállapította, hogy a Jobbik 2013-as módosított beszámolója, illetve 2014-es módosított pénzügyi kimutatása nem felelt meg a törvényi előírásoknak, mivel a számviteli törvényben rögzített teljesség alapelvét figyelmen kívül hagyva, a nem pénzbeli vagyoni hozzájárulások értékét a bevételek között teljes körűen nem mutatta ki. A párt 2013-as és 2014-es könyvvezetése és gazdálkodása sem felelt meg a jogszabályok előírásainak az analitikus nyilvántartások hiánya, a mérlegtételek alátámasztására szolgáló leltár-összeállítás elmaradása és az ellenőrzési rendszer nem megfelelő működése miatt. Az alapszabályban nevesített pénzügyi ellenőrző testület az előírt feladatait nem látta el, a belső szabályozásban előírt belső ellenőrzést nem alakították ki és nem működtették. http://888.hu/article-szabalytalanul-mukodott-a-jobbik-es-az-lmp-is
tango47
2016. szeptember 23. 18:03
Biztosan cuki a gyerek, azért vonták bele.
Mindjárt
2016. szeptember 23. 16:26
Nem ismernek határt a felcsúti cigány kutyái a mocskolódásban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!