Európa vége

2016. január 06. 09:00

Sürgősen ki kell találni újból Európát. A német nők szerintem velünk vannak.

2016. január 06. 09:00
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Akkoriban, bár sejtettük, még nem tudhattuk, hogy amin hüledezünk, az csak a kezdet. Ami viszont az óévbúcsúztatón történt Németország több városában, az nyugodtan nevezhető a végnek. Európa végének. Már az is megöl minden jövőbe vetett reményt, hogy ösztönkésztetéseiket kordában tartani nem tudó, embernek látszó, de minden emberi mivoltukból kivetkőzött, ki tudja, honnan odaözönlött lények ezres tömegbe verődve alázhattak meg, rabolhattak ki, erőszakolhattak meg békésen ünneplő európai polgárokat saját hazájukban, saját városukban. Még inkább lehangoló a kép, ha hozzávesszük, hogy az úgynevezett európai elit egy jelentős része még mindig szegény háború elől menekülő szerencsétlenekről vizionál, ha a migránsprobléma kerül szóba, és nem hajlandó tudomásul venni sem az álcázott terroristák, sem a garázdasággal bomlasztani, káoszt okozni akarók agresszív csoportjait.

Ám az, hogy a történtek híre négy nappal később került nyilvánosságra, amikor már a százat közelítette a feljelentések száma Kölnben, Stuttgartban és Hamburgban, a szólásszabadság, a sajtószabadság és az információhoz jutás szabadságának gyalázata. A most sunyin hallgató nővédő mozgalmak aktivistáitól tudjuk, a legtöbb érintett ilyenkor nem is beszél senkinek szégyenéről. El tudjuk képzelni, mi folyhatott a kölni dóm tövében, ha ennyien a hatósághoz fordultak? De az áldozatok beszámolóiból azt is tudhatjuk, nagyjából hiába, hiszen a politikai korrektség idiotizmusa, ami lebénította a sajtót, a jogvédőket, akik most nem tudják, a női egyenjogúság vagy a menekültek imádata a fontosabb, megfosztotta az igazi cselekvés lehetőségétől a német rendőrséget is. Hogyan is mutatott volna a híradó képein, ha az első bejelentések után vízágyúval, gumibottal szétverik az önmagát üldözöttnek álcázó felajzott csürhét?

És napokkal a történtek után, térfigyelő kamerák képeiről ugyan ki ismeri majd fel a perverz rablókat abban a tömegben, amelyben mindenki Szíriából érkezett, mindenki egy napon született és a mellékelt ábra szerint egyéb vágya sincs, mint integrálódni a német társadalomba?

Sürgősen ki kell találni újból Európát. A német nők szerintem velünk vannak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tripolisz
2016. január 06. 16:11
Elvarhato lenne h megvedje a sertetteket angelaneni nem pedig az elkovetoket takargatja. Hasonlo esetben en elvarnam OV-tol h hatarozottan lepjen. Nem turheti egy valamire valo allamfo h igy banjanak a sajat nepevel. Egyebkent hol voltak a nemet ferfiak? Egy sem mert szembeszallni?Nem letezik h mindegyik gyava szar? A nagy joletben mind impotens lett?
Harangláb
2016. január 06. 14:26
Bejönnek a szegény honfoglaló migráncsok, kisírt szemekkel, az itteni debilek persze ajnározzák őket...A fődebil, a német nőcellár meg egyenes hívja őket... ...Aztán amikor kicsit megmelegedtek, megdugják a nőinket, kirabolnak minket, a végén meg ránk is gyújthatják a házunkat... Hát ez tényleg qrva jó...:(
Catullus
2016. január 06. 14:23
A német nők nem biztos, hogy gajdicsot választanák.
Vezetéknév Utónév
2016. január 06. 12:12
Európát évszázadok óta temetik, mégis köszöni szépen, jól megvan. A nyitottságba és sokszínűségbe még senki sem halt bele. A bezárkózás és gyűlölködés viszont garantáltan pszichiátriai zavarokhoz vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!