A Századvég nem más, mint a Fidesz holdudvarának kifizetőhelye

2015. szeptember 12. 11:59

Az a gyanúnk, hogy a Századvég migrációs kutatóintézete csak egy újabb ürügy az adófizetők pénzének ellopására.

2015. szeptember 12. 11:59
Magyar Liberális Párt
MTI OS

„A Magyar Liberális Párt arra kéri a Századvéget, hogy mielőtt migrációkutatásba kezdenének, hozzák nyilvánosságra a 2014-ig 3,9 milliárd forintot felemésztő kormányzati tanulmányokat.

A Liberálisok szerint egyre nagyobb a gyanú, hogy a Századvég nem más, mint a Fidesz holdudvarának kifizetőhelye. 2015. június 18-án a bíróság arra kötelezte a kormányt, hogy hozzá nyilvánosságra a Századvégtől rendelt tanulmányokat, Lázár Jánosék azonban ezt a döntést a Kúrián támadták meg, így lényegében már három éve nem tudjuk, hogy a Századvég végez-e bármilyen érdemi  munkát az adófizetők pénzének számolgatásán kívül.

Arra kérjük a Századvéget, hogy ha már megrendelője képtelen volt tisztességesen eljárni, öntsön a cég tiszta vizet a pohárba, és mutassa be azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják a milliárdos megrendelések teljesítését. Ha ez nem történik meg, igazolást nyer az a gyanúnk, hogy a Századvég migrációs kutatóintézete csak egy újabb ürügy az adófizetők pénzének ellopására.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. szeptember 13. 04:48
Magyar Liberális Párt? Nem vagytok ti magyarok. Patkányok vagytok.
kuzmics
2015. szeptember 13. 00:05
No, már ezek sem a menekültekkel nyomulnak!
*ufó*
2015. szeptember 12. 22:28
Ez szép fordítás volt valóban, s külön öröm, hogy a Videoton kieső helyen tanyázik. :)
potyka
2015. szeptember 12. 22:19
Góóól! Hajrá fradi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!