A menekültprobléma reménytelenségéről

2015. augusztus 07. 09:19

Teljesen értelmetlen dolog Budapesten a multikulturalizmusról vitákat folytatni, Magyarország társadalma a szó ma használt értelmében soha nem is volt multikulturális, a nyugati multikulturalizmus problémája meg nem Magyarország ügye.

2015. augusztus 07. 09:19
Jótündér
Örülünk, Vincent?

„1. Magyarország belső állapota gyakorlatilag lehetetlenné teszi azt, hogy bármilyen kérdésről, amelynek politikai vonzata van, értelmes vita alakuljon ki a társadalmon belül. Ennél a helyzet még rosszabb is talán, az értelmes vita klasszikus európai intézményei sem léteznek Magyarországon. A kormányzat a  fasiszta gazembereken (nevezzük nevén Bayer Zsoltot, Fricz Tamást, Kocsis Mátét) , vagy a gátlástalan manipulátorokon (G.Fodor Gábor, Mráz Ágoston Sámuel, a Lánczi család és bunfordgerdái) keresztül kommunikál, az ellenzéki hangok akkor hallatszanak ha eléggé lámpavas-intezívek, és a gyermekélelmezésből is egyetlen lépésben jutnak el a Szabadság-téri emlékműhöz, amit e sorok írója sokkal nagyobb megértéssel kezel, mint a szarháziak tevékenységét, de attól még kénytelen észrevételezni. Ez a centrális-erőtér ideológiájának következménye és  lesz még rosszabb. (…)

6. Teljesen értelmetlen dolog Budapesten a multikulturalizmusról vitákat folytatni, Magyarország társadalma a szó ma használt értelmében soha nem is volt multikulturális, a nyugati multikulturalizmus problémája meg nem Magyarország ügye. A harmincas évek kék szemű, szőke náci fiúk iránt szexuális vágyat mutató Bayer Zsolt nézetein még csámcsogni sem érdemes, az egy őrület. Nyugat-Európában komoly problémát jelentenek a nem-integrálódó bevándorlócsoportok, amelyek az összes bevándorlók kisebbségét alkotják. Erről lehet beszélni civilizált módon, beszélnek is róla civilizált módon, részben talán érinti is a problémát, részben talán nem. 

7. Magyarország átjáróházzá vált, és azért azt talán sokan elfogadják, hogy nem szabad, hogy egy ország átjáróházzá váljék. A magyar kormány, amelynek tevékenységéről az 1. pont miatt reménytelen vitát folytatni, kezelni próbálja a majdnem kezelhetetlent. A teljesen értelmetlen plakátkampány, a rezsimcsürhe működtetése szinte egyáltalán nem érinti a migránskrízist.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. augusztus 07. 21:09
aztán majd csodálkozik ez a kis mutikulturális buzi ha jól pofán vágja valaki.. aztán amikor majd törölgeti a törött kezével a véres orrát.. akkor majd megtanulja a kis LMBTQ-s buzi hogy kit fasiztásson le
Kanóc
2015. augusztus 07. 17:15
Tulajdonképpen csürhézett egy jót.
tevevanegypupu
2015. augusztus 07. 15:27
Van multikulturalizmus. Budapesten rengeteg a zsidó állami támogatással, csak az a baj, hogy olyan bolseviknácikon keresztül is kommunikálnak mint mondjuk fenti cikk érdemtelen szerzője. Azt már nem is említem hogy homoszexuális,mert csak zavarba hoznám a melegeket, ugyanis rendkívülien ostoba példány, a homokosok mindenféle érzékenysége és intelligenciája, humorérzéke nélkül.Ortodox külsőségek nélkül, a Gazaban egyre erőszakosabban viselkedők egyik itthoni példánya..
Mystes
2015. augusztus 07. 15:00
Jótündérék nem fogják fel, hogy amíg legalább annyit nem tesznek, mint mandínerék, nevezetesen, hogy hagyják az embereket pofázni, addig mindig is csak sóvárogni fognak a mandíner népszerűsége után. Ezt a sóvárgást persze gyűlöletbe csomagolják, és képtelenek felfogni, hogy mit basznak el! Pedig tényleg egyszerű. És most el is mondtam nekik. Arról van tehát szó, hogy: fejben képtelenek túltenni magukat a kádárrendszeren, amit még mindig képviselnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!