Nincs semmim, nem is volt soha

2015. február 21. 17:13

Világítsatok át, ha tetszik. Hátha a helyszíneléskor ottfelejtetek egy tollat, annak az árából egy hétig eszünk.

2015. február 21. 17:13
Papp Réka Kinga
Tumblr

„Megtanultam, ahogyan sokan megtanultunk kevésből, kicsiből, majd még kevesebből boldogulni, de legalább életben maradni, ugyanakkor kérlelhetetlen vagyok az elveimmel, az értékeimmel és a szakmai elvárásaimmal kapcsolatban. Ez luxus, tudom.

Van sok szép szoknyám is, az már igaz, ma is vettem egy tütüt. Lázár János legkopottabb kolbásztöltő zakója is triplaannyit kóstálhatott, mint a komplett ruhatáram: turkálókban jobban tájékozódom, mint a metróban, mert ez utóbbira évekig nem volt pénzem. Ritkán látom a szüleimet, mert nem jut túl gyakran vonatjegyre se, és ha jut is épp, akkor is folyton dolgozom.

Mostanában épp megkeresek akár egy diplomás minimálbérnyit is, és örülök, mint majom a farkának. Az adómat boldogan befizetem, örülök, ha van miből adózni.

Világítsatok, basszátok meg, át, ha tetszik. Hátha a helyszíneléskor ottfelejtetek egy tollat, annak az árából egy hétig eszünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. március 01. 15:55
Papp Réka Kinga! Mocskos, kulturálatlan stílusa, viselkedése alapján leginkább intelligencia-hiányban szenved. A DEKÁ-ba így is jó, ötödiknek? / 65 éve szegénységet kereső akadémikus, teológus, a mégis jobb itthon Lovas, és a volt NAV-os/
pkarcsi
2015. február 22. 17:14
Nincs semmid,nem is volt.Ezt bizony én az eszedre vonatkoztatom,ostoba liba.
nanemáne
2015. február 22. 15:36
Szegény.Az éhező 1 millióhoz van ő is sorolva?
Tintamin
2015. február 22. 14:47
Hallottam arról, hogy a Fidesz fizet kommentelőknek, hogy trollkodjanak, ahol lehet. Kétlem, hogy Lázárt és a fideszt józan ésszel védeni lehet, ezért gyanítom, hogy pénzért teszik, mert egyébként nagyon kétségbe lennék esve, hogy ilyen a szellemi és erkölcsi színvonal ma Magyarországon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!