Dögkeselyűk és hiénák lakmároznak a menekültek húsából

2015. február 12. 13:45

Már most is él az ország határain belül négymillió olyan honfitársunk, akik saját hazájukban gazdasági menekültek. Én először rajtuk segítenék, de esetükben még a problémát sem igazán sikerült felismerni...

2015. február 12. 13:45
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

A Charlie Hebdo elleni merénylet előtt a nagyjából mindenki magasról tett arra, hogy egyre több menekült érkezik hazánkba. Például Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere már hosszú hónapok óta napi rendszerességgel posztolta a Facebook-oldalára a határon illegálisan áthömpölygő népvándorlásról képekkel is illusztrált segélykérő írásait. Persze, ez akkor még nem sokakat izgatott. Nem érdekelte sem a kormányzatot, sem a magát demokratikusnak valló ellenzéket. Aztán jött a párizsi terrortámadás, és hirtelen fontos lett a téma. A kormány kommunikációs dögkeselyűi pedig azonnal le is csaptak a migránsokra, és ezzel párhuzamosan megjelentek a mindig éber ballib hiénák is. Remek elválaszthatatlan párost alkotnak így, a kormány végre rághat egy gumicsontot, a baloldalnak pedig újra lehet valamin rinyálni. Maga a probléma valójában, mint megannyi más esetben is, pedig továbbra is magasról telibe van rakva egy nagy adag még gőzölgő szarral.

A párizsi merényletek előtt, például a DK nemes elnöke még 500 ezer éhező gyerekről hadovált. Aztán eldördült pár lövés a francia fővárosban és ezzel párhuzamosan Magyarországon minden gyerek jóllakott és az összes több probléma is megoldódott. A bő tíz éve még 23 millió román bevándorlóval fenyegető baloldal, pedig kórusban kezdett el sápítozni az illegális migránsok jogaiért. Igazából csupán annyiról van szó, hogy az korgó hasú magyarországi gyerekeknél több voksot hajthatnak a szomorúszemű koszovói árvák tömegei. A régi lerágott csontok már senkinek nem kellenek, mindenki a bevándorlók friss húsára éhezik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. február 12. 15:01
Istenem! Régi szép idők, amikor az ember nem tudott az emberi aljasságról!
vigyor
2015. február 12. 14:56
...nem Párizzsal van a baj, hanem azzal, hogy megugrott a menekültek száma. Mégpedig jelentősen. És várhatóan még tovább fog növekedni a számuk. Ez pedig irdatlan pénzt és felelősséget jelent annak az országnak, ahol bejutnak az unióba. Erre legyél szíves koncentrálni.
Mich
2015. február 12. 14:40
Már megint hablatyol ez a hülyegyerek: "négymillió olyan honfitársunk, akik saját hazájukban gazdasági menekültek"... de azt nem érti, hogy mit is jelent a "gazdasági menekült"... Ha valóban négymillió szegény magyar (s köztük az összes cigány...!) elhagyná otthonát és pl. Budapesten és a többi városban keresne "menedéket", tehát hogy eltartsák..., akkor aztán megnézhetnénk magunkat, minden értelemben... (ezért is van nagy jelentősége a kormány ingyenes gyermekétkeztetési programjának - és hogy így eljárnak az iskolába...) ez a jobbikos idióta persze csak a hazug ballikosok "négymillió koldusát" akarja tovább fokozni, a szokásos módon...
tóth mária
2015. február 12. 14:16
Természetesen "csak" az Orbán éra alatt keletkezhetett ennyi, sok szegény! Idióta, a gyf rezsim alatt miért nem kiabáltál? Nem kell válaszolni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!