Rogán Antal kíváncsi

2015. január 12. 07:53

A korábbi belvárosi polgármester arra kíváncsi, honnan van pénze a kormány ellen tüntetőknek. Mi a helyében mélyen hallgatnánk.

2015. január 12. 07:53
Sabater
hvg.hu

Magyarul: adott egy volt polgármester, jelenleg éppen Fidesz-frakcióvezető, akinek a nevéhez szinte pontosan annyi gyanús ügy kötődik, ahány ingatlant el- vagy kiadtak a belvárosban, és arról érdeklődik, honnan van a tüntetőknek – akik nyilvánosan számolnak el a költségeikkel – egymillió forintjuk egy demonstrációra. Pofám leszakad, mondhatnám, de ennél súlyosabb a helyzet: az ország egyik legfontosabb politikai pozícióját viselő személy nem akarja érteni, hogy neki most lapítania és hallgatnia kellene, ha már magyarázkodni képtelen. Hogy a tolvaj sem kiált betörőt, amikor a rendőrök üldözőbe veszik.

A probléma feloldása evidensnek tűnik. Mára néhányan azt hiszik, hogy a közpénz, az nekik jár. Hogy valóban jogukban áll olyan áron eladogatni a közvagyont, ahogy ők gondolják, és joguk van – bizonyára ettől teljesen függetlenül – meggazdagodni. Ezzel tehát nincs semmi probléma – sőt, ezért választottuk meg őket. Érdemes lenne lassan megmutatni nekik, hogy van ebben az országban néhány millió ember, aki nem a közvagyonok magánvagyonná alakítását tartja a politikusok elődleges feladatának.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2015. január 12. 15:43
Óriási vétség a demokrácia és a haza ellen, ha egy kisebbség külföldi segítséggel akar vezető pozícióba kerülni.Nem kíváncsiság, hivatalbéli kötelesség a külföldről jövő támogatás ellenőrzése.
belga
2015. január 12. 11:28
Azért az érdekes, hogy mennyire bejön a "legjobb védekezés a támadás". Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amin túl ez már kontra produktívvá válik. Úgy tűnik nincs, vagy sokaknál ez csak akkor lép életbe, ha saját személyes érdekeik súlyosan sérülnek.
népoldali56
2015. január 12. 11:01
Sokan kiváncsiask.Kimutatást,tételes elszámolást.Adakozók hátterének kivizsgálása,ha határon kivüliek,vizsgálatot.ha határon belüliek,és sárosak vizsgálatot.Most.
puszika
2015. január 12. 10:44
Meg is lehet érteni a hallgatásotokat Sabater meg hgv!! A magyarázat végtelenül egyszerű. FÉLTEK!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!