Jelöltinvázió Veszprémben

2015. január 20. 07:35

Veszprémben választás lesz, eldől, ki lesz a képviselőjük. Más (az ország, a kormány) nem dől se el, se le, és nem is dől be, ne reménykedjen a baloldal.

2015. január 20. 07:35
Körmendy Zsuzsanna
Magyar Nemzet

A Nemzeti Választási Bizottság Veszprémben tizennyolc jelölőszervezetet vett nyilvántartásba. Van köztük baloldali, jobboldali, mindkettőből mérsékelt is, szélsőséges is, magukat középre szánók, rejtőzködők, helyüket keresők, helyüket nem találók, elégedetlenek, nagyon elégedetlenek, kisebbségiek, liberálisok, munkások, zöldek, szocdemek, kereszténydemokraták.

Zászlaikra tűzik a hazát, a szabadságot, a demokráciát, a civileket, az összefogást, a közösséget, a jólétet. Veszprémi legyen a talpán, aki eligazodik köztük. Aztán lehet találgatni, hogy a munkáspártban van-e munkás, a civileket képviselők közt van-e civil, a kereszténydemokraták közt akad-e keresztény, a liberálisok közt találunk-e olyat, aki nemcsak dogmáinak akar szabad utat, a zöldeknek van-e közük a természethez, vagy a lapulevél alól kilóg a politikai lóláb, és lehet-e más az a politika, amely ugyanolyan, csak sokkal rosszabb, nos, mindez kérdés.

A hétfői határidőig huszonhatan kérték nyilvántartásba vételüket az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságnál, így legfeljebb ennyien szerepelhetnek a szavazólapon. A Republikon Intézet még tavaly év végén megrendelt felmérése szerint Kész Zoltánt, aki – jellemzően függetlenként – végül a baloldal egységes jelöltje lett, a veszprémiek alig ismerik. Sebaj, hiszen még több mint egy hónap van a választásokig, addig csak-csak megismerik, bár ki tudja, mi hoz többet egy képviselőjelölt konyhájára, ha alig ismerik, vagy ha nagyon is megismerik.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indiáner
2015. január 20. 17:36
A zombik lázadása (Rise of the zombies) - Szinkronos előzetes (18) youtube.com/watch?v=L3zf8ODVpqY
peninsulavaldes
2015. január 20. 13:40
fidesz fog nyerni.
BőröndÖdön
2015. január 20. 12:52
A fideszes törvények garantálják a bohócok részvételét is...
mary
2015. január 20. 12:37
Bár a fidesz most sokat hibázik, mégis alig várom hogy ezek a senki komcsi balliberálisok, hajléktalan jelöltek jól pofára essenek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!