Fityisz

2014. november 12. 12:56

Ha nincs az ózdi elsöprő siker, ahol a jobbikos polgármesterjelölt úgy lenyomja a fideszes ellenjelöltet, ahogy eddig fordítva volt szokás, akkor nem sokat beszélnénk a megismételt önkormányzati választások eredményéről.

2014. november 12. 12:56
Sudár Ágnes
Kisalföld

Ózdon az történt, ami öt éve kétségkívül elképzelhetetlen volt: fogták magukat a baloldali szavazók és zokszó nélkül beikszelték a jobbikos jelöltet. Nyilván ez jelentheti azt, hogy a szélsőjobboldali párt felnőtt oda, hogy már nemcsak a hév viszi őket, hanem a politikai érdek is: olyanokat mondanak, amit az emberek gyomra elbír. Meg jelentheti azt is, hogy a Fideszt olyannyira elfoglalta az Amerikával folytatott harc, ráadásul Lázár is fácánvadászatra készült, hogy Ózd huszadrangú kérdés lett számukra. És Győr is. Meg azt is jelentheti, hogy a szocialisták addig magyarázták maguknak, hogy mit kellene tenni összefogás címszó alatt, míg a szavazóik megmutatták, ezt nektek. Ám ezt a fityiszt, azt gyanítom, még mindig nem veszi komolyan sem a sértett, sem az örömittas oldal.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. november 12. 15:50
A Jobbik MSZMP koalíció nehezen verhető, de 2018iig még van idő.
kukagyerek
2014. november 12. 15:47
"hogy a szélsőjobboldali párt felnőtt oda," ........................ Bizony bizony! És ez a folyamat egyre gyorsul!
puszika
2014. november 12. 14:51
Sudár Ágika megint belecsapott a lecsóba! Még azt a fáradtságot sem vette, hogy megnézze a két választás eredményeit. Az elsőhöz képest semmit nem veszített a szavazataiból,míg a bal TELJESEN ELTÜNT!! Akkor hogy is van ez leányom????
kamasuka
2014. november 12. 13:52
"Ám ezt a fityiszt, azt gyanítom, még mindig nem veszi komolyan sem a sértett, sem az örömittas oldal." Persze. Majd biztos az fog történni 2018ban is, hogy a parlamenti választások előtt nem fognak kampányolni, leszarják ki lesz a polgmest mert meg van a többségük, és a jobbik ismét képes lesz az összes aktivistáját egy helyre csoportosítani, mint tette azt vasárnap, és még a maszop is lesz olyan hülye, hogy nem érdekli a jelöltje, sőt, nem is indít majd jelöltet, mint tette azt Sexárdon. Ahol vasárnap MINDEN oldal képviselte magát, ott még mindig a Fideszes győzött, pedig a szavazóik tényleg leszarták a választást, de komolyan. Ahol meg nem indul vagy szoci, vagy lompos, ott nem, de még Sexárdon így is volt egy kivétel körzet, amit hoztak. Hacsak a ballibek össze nem fognak együtt (MSZP, többi szar) a Jobbikkal, és/vagy az LMPvel, addig ennyi volt, sőt, 2018ra még inkább kihalnak az ősszoci kádárista szavazók, mert újabb négy év telik el. Két választás lesz amit viszont tuti nem fog félvállról venni a Fidesz: az újpesti és a veszprémi. Ha ott is ez lesz, akkor tényleg elindult vmi, ha nem, akkor ennyi volt. De majd kéretik hasonló éllel tálalni a helyzetet, ugyanis ezek a múlt vasárnapiak lófaszról se döntöttek, ellenben az elkövetkezendő kettő, na az sok mindent meg fog határozni 2018ig. Ha csak egyet behúz a Fidesz-KDNP, akkor persze semmi sem változik, és miért ne húzna be? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!