Üzenet az újnyilasnak

2014. szeptember 22. 17:00

Minden átmenet nélkül nekem esett: Mi van, te rohadt zsidó? Kissé idegesen azt mondtam: nem vagyok zsidó, hanem kiskun és magyar.

2014. szeptember 22. 17:00
Király Zoltán
NOL

„Nemrégiben egy este a Szent Gellért téren felszálltam a 19-es villamosra. Mellettem lendületesebben egy lány és egy fiú is, a srác véletlenül meglökött egy kicsit, majd szó nélkül lehuppantak két szemközti ülésre. Én a lány mögötti helyre ültem, de előtte ránéztem a srácra. A metakommunikációs üzenet ennyi volt: azért mondhattad volna, hogy bocs. Ehelyett minden átmenet nélkül nekem esett: Mi van, te rohadt zsidó? A palesztin gyerekeket persze bátrak vagytok gyilkolni, te hülye zsidó.

Kissé idegesen azt mondtam: nem vagyok zsidó, hanem kiskun és magyar. A gyerek azonban folytatta: Menj haza Izraelbe, te büdös zsidó! Már ültömből hátrafordulva próbáltam »lerázni« egy ismétléssel: Kiskun vagyok. Világos? Attól kezdve csak előrenéztem, és semmire sem reagáltam. Ő persze tovább folytatta, már a lánynak, hogy miféle kiskunt beszél összevissza ez a zsidó. Zsidó, zsidó –szinte már csak ezt hallottam.

Ami ennél is elgondolkodtatóbb, az a Batthyány tér előtti megállónál történt, amikor már egy másik ifjonc is »odatalált« a gyerek mellé, s éppen mögém állt. Együtt zsidóztak még egy kicsit,majd így »erősítették« egymást: »Te, ezt a zsidót itt most akár agyon is verhetnénk. Hát nem?« »Persze. Vagy akár el is vághatnánk késsel a torkát!« – jött az éppen aktuális dzsihadista terrorerősítés. Ám nem tudtak kirángatni a nyugalmamból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maddox
2014. szeptember 23. 10:14
Én meg mentem a minap az utcán, és egy zsidó nekem esett, leköpött és büdös gój magyarnak hívott. Itt a vége fuss el véle, és azóta is boldogan élek amíg meg nem halok.
BőröndÖdön
2014. szeptember 23. 09:44
Hétköznapok orbanisztánban...
1000bocs
2014. szeptember 23. 09:32
Innen üzenem Király elvtársnak hogy amit ő kitalált magának, az másokkal rendszeresen megesik. Szoktak belekötni emberekbe villamoson. Aluljáróban. Utcán. Akárhol. Az elkövetők nem mindig zsidóznak. Az esetek nagyobb részében elég a köcsög megszólítás. Mióta a cigányromákokkal nagyon elszaladt a ló, azóta "magyaroznak". Az is megesik, hogy elhangzik a kijelentés: "kivágom a szívedet!" Elég hétköznapi történet, és a társadalom nagyobb része elég erős ahhoz hogy nem csinál nagy ügyet ebből. Politikai és gazdasági tőkét, zsarolási potenciált az ilyen sztorikból csak a zsidó származású emberek akarnak kicsikarni. Hab a tortán hogy a történetek elmeséléséből is látszik hogy kitalációk. Lássuk be: az ilyen viselkedés miatt elég nehéz a zsidókat kedvelni manapság. Még ott is balhét csinálnak ahol nincs, és a halottaikra hivatkozva mindent kikérnek maguknak a munkásőrök, a sikkasztók, benzinkúton pénztárcát lopók és újabban transzvesztiták...
berzsian56
2014. szeptember 23. 08:23
E, így ebben a formában biztosan nem., mondaná a humorista.. Ha a történetet osztom kettővel, még mindíg alaposan be leszek csapva. Hogy ,van az, hogy rajtatok kívül soha senki nem találkozik ezekkel a gaz nácikokkal, de nektek elég felszálni a villamosra és máris belétek kötnek? Nem túl valásághű, ráadásul erősen sántít ez az összelapátolt történet. Én lassan hatvan éve nem találkoztam ehhez hasonlóval, ti meg kéthavonta előrántotok egyet. Véletlenül éppen egy nektek nemtetsző találkozó előtti napokban. Ennyit a hitelességről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!