
Szent Tamás 2011 – Csúcsformában!
2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.
„A mádi Szent Tamás Pincészet zászlósbora, a Szent Tamás-dűlőből származó megérdemelné, hogy keressünk hozzá valami rendkívüli pillanatot, és csak akkor bontsuk meg, mikor minimum egy báránygerinc vagy egy kecskecomb vár rá a terített asztalon.
De mivel a bárányok és a kecskegidák a barátaim, ezért én ilyeneket egyrészt egyáltalán nem fogyasztok, másrészt meggyőződésem, hogy minden időpillanat attól lesz kitüntetett, hogy én úgy döntök. És most úgy döntöttem.
Miközben Ön ezt olvassa, valaki máshol már kattintott erre:
Áttörés: megvan az ősz győztese, Magyar Péter selyemzsinórt kapott – itt az új Mesterterv

Néhányszor volt már szerencsém ehhez a ’11-es Szent Tamás – Szent Tamáshoz, és míg az első alkalommal, 2013. februárjában úgy véltem, szüksége van még némi palackos érlelésre, addig később, 2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.”






