Szent Tamás 2011 – Csúcsformában!

2014. július 24. 11:18

2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.

2014. július 24. 11:18

„A mádi Szent Tamás Pincészet zászlósbora, a Szent Tamás-dűlőből származó megérdemelné, hogy keressünk hozzá valami rendkívüli pillanatot, és csak akkor bontsuk meg, mikor minimum egy báránygerinc vagy egy kecskecomb vár rá a terített asztalon.

De mivel a bárányok és a kecskegidák a barátaim, ezért én ilyeneket egyrészt egyáltalán nem fogyasztok, másrészt meggyőződésem, hogy minden időpillanat attól lesz kitüntetett, hogy én úgy döntök. És most úgy döntöttem.

Miközben Ön ezt olvassa, valaki máshol már kattintott erre:

Fogynak a napok: hamarosan 30 ezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak – csak egy módon kerülhető el

Fogynak a napok: hamarosan 30 ezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak – csak egy módon kerülhető el
Tovább a cikkhezchevron

Néhányszor volt már szerencsém ehhez a ’11-es Szent Tamás – Szent Tamáshoz, és míg az első alkalommal, 2013. februárjában úgy véltem, szüksége van még némi palackos érlelésre, addig később, 2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!