Az MTI halála

2014. július 25. 10:11

2014. július 20-án, szombatról vasárnapra virradó éjjel a Szabadság téren úgy lehetett felállítani egy fél év óta a viták és a hírek középpontjában álló emlékművet, hogy ezt a döntő fejleményt a Magyar Távirati Iroda nem közölte.

2014. július 25. 10:11
Bolgár György
Bolgár György
NOL

Ha azonban az MTI-nek nem fontos ez az országos és nemzetközi súlyú hír, akkor ebből végre le kellene vonni a következtetést: a még szabad sajtónak bojkottálnia kell az MTI-t. Az MTI nélkül is tudomást lehet szerezni arról, hogy Orbán Viktor mit mond és hol jár; az MTI nélkül is figyelni lehet Áder János kezét, hogy aláír-e vagy sem (egyébként úgyis aláír); az MTI nélkül is érdektelen, hogy Szijjártó Péter már megint elmondja, milyen hallatlan sikereket értünk el a keleti nyitás politikájával; és az MTI nélkül is be lehet számolni (ha valamiért fontos lenne) az ötszázadik Wass Albert-szobor felavatásáról (mert arról nem szoktak lemaradni).

Ha van tartás a még kitartó tévékben, rádiókban, újságokban és internetes portálokban, akkor mostantól nem vesznek át híreket az MTI-től, hanem megszerzik máshonnan. Bármelyik tudósítás végére odaírni, hogy MTI, szégyen.

Az MTI híre ugyanis nem hír, hanem gyalázatos kormánypropaganda, akkor is, ha írnak valamiről, és akkor is, ha nem. Az Orbán-kormány hatalom általi halálra ítélte a közszolgálati médiát és benne az MTI-t, ráadásul az MTI önmagát lógatta fel a kormány által állított akasztófára. Ne nyugodjék békében!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. szeptember 23. 22:58
Az MTI halála 2006-ban volt amikor az Öszödi beszédet próbálták szétmaszatolni.. azóta hál isten feltámadt és köszöni szépen jól van
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:44
Mandiner! Ha láttok — és szégyelljétek magatokat kurva erősen, amiért ez a kérdés egyáltalán fölmerül —, a link, aminek az eredeti cikkre kéne mutatnia, az adminfelületre visz.
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:44
Köszi, de szerintem elbasztam. Ezt a W-cikkhez akartam, ide nem tudom, hogyan keveredtem. Bocsi :) Hosszú volt az elmúlt két hét.
Ouroboros
2014. szeptember 16. 22:43
Sztornó, eggyel mellékattintottam. W cikke az, még mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!