Lázár János és az istenek türelme

2014. június 05. 09:44

Árulkodó, hogy Lázár néha megijed. Mint aki titkon fél, hogy egyszer elhagyja a szerencséje.

2014. június 05. 09:44
Tanács István
NOL

„Tizenkét év alatt az ország második legnagyobb hatalmú emberévé emelkedett, és ma úgy tűnik: több van előtte, mint mögötte. Nehéz lehet ezt feldolgozni. Az édesanyja tojást árul a vásárhelyi piacon – ellentétben áll-e ezzel, hogy a fia királyi hercegekkel vadászik sok millió forintból? A maga erejéből érte el, amit elért – egy olyan országban, ahol közben milliók szegényedtek el. Nagyon tud harcolni – de jobb, ha nem kell. Vásárhelyen már nem maradt kivel harcolnia. Az országban van még kötekedő média, független civil szervezeteket támogató Norvég Alap, nagy reklámbevételeket halmozó kereskedelmi tévé – de mindennap kevesebb.

Árulkodó, hogy Lázár néha megijed. Leadta a szolgálati luxus Audit, vett egyet a saját pénzén. Nagy hirtelen kifizette a szállodaszámlát, mintha nem is lenne igaz, hogy közügyekben fáradozott. Mint aki titkon fél, hogy egyszer elhagyja a szerencséje.

Mégsem hátrál, hiszen számtalanszor rálépett az isteneknek kiterített szőnyegre – és nem történt semmi. Az istenek alszanak, vagy nincsenek is.

De lehet, hogy csak türelmesek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. június 05. 13:47
A jani velejéig romlott káder,mindenre képes,vérfideszes...
puszika
2014. június 05. 11:53
Nahát,Tanács Pista ismét előkerültél. Láthatóan még mindig nem tudod mi a demokrácia.Pedig volt időd rá elég! Inkább bujdoss el még egy darabig Pista,hasznodra válik!!
Peter8811
2014. június 05. 11:21
Hamisítsatok egy Lázár levelet abban nagyok vagytok!
*ufó*
2014. június 05. 10:20
nyilvánvaló, hogy ijedős fácánra vadászni, vagy medvére, oroszlánra - az két külön műfaj gondolom, van a vadászokon belül is hierarchia, s ott a fácánvadászok a legalja a fidesz maga is beszari amúgy, kezdve a nem engedik schmitt pali megbuktatni, a választási regisztrációtól visszatáncoláson át, a min.elnöki tévévitától menekülés, a Putyinnak becsicskulásig satöbbi kitűnően látszik, hogy mennyire erőtlenek, és ebből kifolyólag ijedősek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!