Szegény Fricz Tamásnál végképp lekapcsolták a villanyt

2014. május 19. 14:42

Én sokáig kifejezetten jól szórakoztam a valaha állítólag teljesen normális Fricz megborulásán, de ha így folytatja, arra a feladatra is alkalmatlan lesz, amire tartják.

2014. május 19. 14:42
Szily László
Szily László
Cink

A jobboldali publicisztika dilikirálya egy Origótól kapott SMS-sporthír alapján megállapította, hogy az egész magyar baloldal eltorzult, a szemét Origo meg persze különösen. A szegény ember Bayer Zsoltjának már elemi szövegértési problémái vannak. ()

Én sokáig kifejezetten jól szórakoztam a valaha állítólag teljesen normális Fricz megborulásán, de ha így folytatja, arra a feladatra is alkalmatlan lesz, amire tartják. Úgy még kultúrharcot sem lehet ugyanis rendesen vívni, ha a katonák annyira ostobák, hogy meg sem értik a másik elemi üzeneteit sem, hiszen emiatt még azt sem tudják, mikor hangzott el egy semleges kötőszó, és mikor egy vaskos nemzetárulás/parasztság, amire kiabálni kell. Fricz Tamásból érezhetően az új Bayer Zsoltot akarták faragni arra az esetre, ha az eredeti Bayerral történne valami. Ijesztő ilyet leírni, de ehhez képest Bayer egy fineszes sakkbajnok, aki mindig átlát a szitán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. május 20. 09:53
Minden szava igaz,gratula!
1120
2014. május 19. 22:55
Szilynek MOST történetesen igaza van... Fricz Tamás ez alkalommal valóban súlyosan árnyékra vetődött!
Peter8811
2014. május 19. 20:59
Legalább náluk volt villany, de nálatok csak petróleumlápa van kanóc nélkül.
atila68
2014. május 19. 19:13
Én sokáig kifejezetten jól szórakoztam a valaha állítólag teljesen normális Szily megborulásán, de ha így folytatja, arra a feladatra is alkalmatlan lesz, amire tartják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!