Kitakarították a parlamentből a boldogult ifjúkoromat

2014. április 07. 19:03

Vége Puch Lászlónak, Baja Ferencnek, Juhász Ferencnek, Szekeres Imrének, ennyi volt nekik.

2014. április 07. 19:03
Gazda Albert
Cink

„Írtam már valahol – az is lehet, hogy többször is –, hogy a 90-es évek közepén kerültem be tudósítónak a parlamentbe. Elsősorban a Fidesz és az SZDSZ körül volt feladatom sündörögni, de azért ismertem valamennyire a szocialistákat is.

Most úgy érzem, annak a korszaknak végképp vége lett. Tudjátok, kik voltak a sztárok akkoriban? Mármint az MSZP-ben? Igen, egy csomóan azok közül, akik most kizúgtak, mint a pinty. Kovács László, Lamperth Mónika, Lendvai Ildikó esélyt sem kapott, el sem indulhattak, de azoknak a moguloknak sem termett sok siker, akik megpróbálták. Vége Puch Lászlónak, Baja Ferencnek, Juhász Ferencnek, Szekeres Imrének, ennyi volt nekik. Ti ezt már nem is nagyon tudjátok, de egy Baja vagy egy Szekeres akkora királyok voltak – vagy ha nem, hát királycsinálók –, mint egy ház. Mondjuk megleszünk nélkülük. Végül is Kósáné Kovács Magda sincs már sehol, nem igaz?

Egy, csak egy férfi maradt talpon: Kiss Péter, kívánok neki jó egészséget, komolyan. Nincs már FKGP, MDF, SZDSZ régóta, és azok sincsenek többé, akik MSZP-sként határozták meg a 90-es éveket. Csak a Fidesz maradt, gondoltátok volna?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2014. április 08. 20:19
nem hagynak űrt maguk után
kukagyerek
2014. április 08. 10:55
"Vége Puch Lászlónak, Baja Ferencnek, Juhász Ferencnek, Szekeres Imrének, ennyi volt nekik." ...... Berci! Te tényleg ennyire hülye és naiv vagy, vagy csak eljátszod az ökröt? Mit gondolsz, ezek most már előfogják keresni a berozsdásodott csákányaikat és lapátjaikat, majd szárnyaszegetten lemennek a tárnába robotolni? Ugyanúgy ott lesznek a húsosfazéknál, mint eddig és ugyanúgy lesz nekik beleszólásuk mindenbe, mint eddig. A posztkommunizmus meg (a bamba birkák eszetlensége miatt), háborítatlanul tombol tovább.
6qwasyx
2014. április 08. 09:16
Most jöhetnek a Rogánok, Balogok, Lázárok. Szellőztessük ki a fidesz szarszagot a parlamentből!
Box Hill
2014. április 07. 23:11
Kitakarították őket... "Not too soon" mondaná az angol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!