Antifák az ész ellen

2014. január 03. 15:38

Az ügy annyi, hogy a kormány úgy döntött, a 70. évfordulóján emlékművet állít Magyarország német megszállásának. Nem nehéz amúgy kilogikázni a kontextusból, hogy a kormány szándékai szerint ez nem egy pro, hanem kontra emlékmű.

2014. január 03. 15:38
Mongúz Megalomán
Tutiblog

„Bármennyire is hihetetlen, van kontra emlékmű is (lásd: Trianon emlékművek). Szerencsétlenségünkre felállt libnyaf-antifa koalíció és teszi a dolgát. A dolga pedig, hogy ignorálja a józan észt és a tényeket. Ezt pedig úgy teszi, hogy nekiesik a narratívának. Ez az egyik kedvenc fegyvere a haladó dialektikus materializmusnak. A másik a fasisztázás/antiszemitázás/rasszistázás/nácizás. Itt pedig 2 in 1 akcióban lehet tolni a kettőt, szóval nem lepődnék meg, ha a tegnap estét csendes maszturbálással töltötte volna néhányuk a jól elvégzett értelemgyilkosság után.

Érdemes egyébként megvizsgálni egy elég evidens párhuzamot emlékmű ügyben, mégpedig a Szabadság téri felszabadulási emlékművet. Az 1944-es náci megszállással kapcsolatban elég komoly konszenzus van a magyarok körében. Pár ostoba nácit leszámítva annak látjuk, ami volt. Egy idegen hatalom megszállta hazánkat, és az ország elveszítette szuverenitását. A német megszállás rossz volt, értem? Ehhez képest ott a másik nagyhatalom, akiknek a megérkezését egyesek szerint csak felszabadításként szabad értelmezni, különben nácik vagyunk. Lófaszt, babám. Tényleg ennyire beleégette a komcsi történelemoktatás a fejekbe ezt az ostobaságot? Lehetetlen azt állítani, hogy egyszerre(!!!) volt felszabadítás és megszállás a kommancsok bejövetele? Hogy eltakarították innen a nácikat (vö: felszabadítás) az nem rossz, de mi a tetves heréért kellett itt maradniuk még 45 évig, nyakunkba ültetni a kommunistákat és elvenni az önrendelkezésünket (vö: megszállás)? A kettő lehet egyszerre igaz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zernebock
2014. január 04. 01:14
Hülye idióták. A zsidrákok röhögnek rajtatok, amíg basztatjátok egymást.
kérdés
2014. január 03. 23:51
Hiába no, Anyám mondta annó, akik a háborút túlélték, akik utána születtünk, mi már mind háborús sérültek vagyunk. Sokáig nem értettem, mire vonatkoztatta. Jó éjszakát Mindenkinek!
Moses Hess
2014. január 03. 23:33
BEFEJEZTEM! SEM TUDATLAN ZSIDÓKKAL, SEM BUGRIS ÉS TUDATLAN SVÁBOKKAL NEM VITATKOZOM, KÜLÖNÖSEN EGY HÁTUL KULLOGÓ, alig olvasott KÖZÖSSÉGI OLDALON NEM!
korona
2014. január 03. 21:53
Ez egy újabb zsidó seggnyalás. Undorító, ízléstelen és nemzetellenes. Vajon szégyelni fogják-e majd magukat, néhány évtized után azok, akik majd csinálni fogják ezt a förmedvényt? Tényleg van mindig lejjebb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!