Csak robbanjon

2013. november 13. 15:56

Mi lenne, ha az újságírók lövöldöznének csípőből? Nekünk, akikre állandóan a szakmai felelősségünk miatt rázzák ujjukat a politikusok, meddig tartana a pályafutásunk, ha bizonyíték híján korruptoznánk le az MNV-elnököt?

2013. november 13. 15:56
Laczó Balázs
Kisalföld

Meddig tartana a pályafutásunk, ha épp a sajtó egyik legfőbb ostorozójának, Deutsch Tamásnak a példáját követve olyan szóval illetnénk az amerikai külügyi államtitkárt, ami csak a Twitter nyomdafestékét tűri el? Hány napig dolgozhatna a szakmában az, aki a média szigorú főinkvizítoraként viselkedő Lázár szavait alkalmazná Csányi Sándorra?

De akad baloldali példa is: mi lenne a véleményük arról az újságíróról, amelyik lejobboldalizza az egész igazságszolgáltatást, mert egy-egy ítélet böki a szemét? Márpedig Gyurcsány Ferenc még javában kormányfő volt, s mégsem kellett törődnie az így okozott kárral.

Egy biztos, mi nem fogunk tényként állítani valamit, amire nincs kellő bizonyítékunk. Nem azért, mert jobb emberek vagyunk, hanem mert a rendszer a médiában úgy van kitalálva, hogy összedőljön az alatt, aki rágalmakra épít.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. november 13. 23:34
Láttad a bajai videót? Tudod hogyan készült? Ismered ahogy az a nyilvánosság elé került? Ismered a hv.hu-t? Hallotál már Gavra Gáborról? Ismered Németh Pétert? Tudod mi a Népszava? Ismered a Galamuszt? Laczó Balázs, egyenlőre nincs több kérdésem!
imres
2013. november 13. 20:54
Laczó elvtárs! Szakmai felelősség és újságíró? Egy mondatban nem fér meg. Ti csak firkászok vagytok, elvtárs.
trespass
2013. november 13. 20:54
Ügyesek a mandisok, gratulálok, indulhatnak a "hogyan járassunk le kollegát" versenyen. Sikerült kikapni a cikkből azt a részt, ami önmagában -minimum- naivnak tünteti föl a szerzőt és véletlenül sem kitalálható miért is írta ezt.
kuwiq
2013. november 13. 20:53
Pont ezek jutottak eszembe, meg a Teller levél, az is nagyon hiteles volt! Meg is bűnhődött mindenki, aki a nyilvánosságra hozatalnál bábáskodott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!