Kumin Ferenc eddigi legszánalmasabb húzása

2013. július 04. 16:29

Angol nyelven, totál idegeneknek leprázza a szárszói találkozó résztvevőit.

2013. július 04. 16:29
Szily László
Szily László
Cink

„A Magyarország külföldi tekintélyét romboló figurák egyik legfélelmetesebbike, a lexikonnyi hosszúságú, száraz, angol nyelvű mikroblog-posztokkal támadó Kumin helyettes államtitkár tisztára megkergült. Angol nyelven, totál idegeneknek leprázza a szárszói találkozó résztvevőit. (…)

A poszt végén Kumin még a szokásos, nem gyenge átlagánál is sokkal ostobább érvelést vezet elő. Azzal jön ugyanis, hogy a nyugati média rólunk szóló cikkei azért olyan elfogultak, mert ilyen alakokat kérdeznek meg forrásként, mint ez a Konrád, aki ugyan jó író, de politikailag pontosan tudni, hol áll. Ezzel érvel pont ő, Kumin Ferenc, aki propagandistaként kapja a fizetését a kormánytól. Akinek ezzel az Orbán Viktor által fizetett írásával az volt a célja, hogy személyükben tegye hiteltelenné a magyar kormányt kritizálókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2016. június 21. 19:52
Egy Konrád mióta hiteles bárkinek, aki tudja, hogy mi folyik az országban? Vagy aki tisztában van a kivéndhedt besúgó múltjával?
2013. december 20. 22:40
Megnyugtatlak, ember nincs a földön, aki olvasná Kumin hülyeségeit. Maximum pár magyar, ha épp röhögni akar...
2013. december 20. 22:40
Nem baj, számítottunk rá, hogy nem érted pontosan. Tőled senki nem is várta el, hogy megértsd, elég ha beírod, hogy zsidófasiszta (látom, ez meg is volt, ügyes vagy!), és kész. Tudod, mint a kommunizmusban: "Mindenki képességei szerint..."
2013. december 20. 22:40
De legalább nem keverik össze se Gyurcsánnyal, se Bajnaival, mint Viktort szokták. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!