Itt tartunk

2012. december 04. 08:59

Gyöngyösi Márton szavai azt a biztosítékot csapták ki, amelyik már régóta cserére szorulna, de számomra a parlamenti kérdésére kapott válasz volt a leleplezőbb.

2012. december 04. 08:59
Tamás Ervin
NOL

„Itt tartunk. Hogy ez megtörténhetett. Itt tartunk, hogy történelmi jelentőségűnek lehet nevezni, ha a kormánypárt és a demokratikus ellenzékhez sorolhatók egy pódiumra állnak, mert nem akarják hagyni, hogy itt tartsunk. És ott tartunk, hogy ettől fogva sem kezdődik semmiféle új szakasz, tovább zajlik a politikai élveboncolás, és mindenkinek igaza van és lesz, az ország egyik fele bocsánatkéréssel tartozik a másiknak, és persze a másik az egyiknek is, tehát nincs új kezdet, és nincs bocsánat. Vasárnap délután néhány órán át azért mégis sokan felszabadultnak érezték magukat, hála a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány és persze a Hit Gyülekezet példás szervezésének.

Tény, hogy Gyöngyösi Márton szavai azt a biztosítékot csapták ki, amelyik már régóta cserére szorulna, de számomra a parlamenti kérdésére kapott válasz volt a leleplezőbb. Mert Németh Zsolt, aki Fidesz-alapító és öreg rókának számít a politikában, nem tarthat attól, hogy az orrára koppintanak. Nincs az a meglepetés, ami így bénít le, iktat ki egy jól működő riasztót.

Egy ennyire semlegesnek nevezhető, de inkább semmitmondó magyarázatot csak akkor adhat valaki, ha felsőbb jóváhagyás nélkül nem eshet neki csak úgy a jobbszélnek. (Más volt az, amikor Fónagy János egy éjszakai vitán, az ürességtől kongó teremben, hogy úgy mondjam, saját érintettsége okán utasította vissza elfúló hangon Tiszaeszlár felemlegetését.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. december 04. 23:35
Na...mégis csak kiderült, hogy a Fidesz okozta ezt is. :)
Kvasztics Fedor
2012. december 04. 12:17
Igen, itt tartunk. A még köztünk lévő kommunisták, azoknak a KISZ-ben kinevelt másodgenerációja természetesen jó emberek, Gyöngyösi hülye mondatai jelentik korunk legnagyobb problémáját.
oskar
2012. december 04. 12:08
Tamás Ervin! Miért gyárt összesküvés elméletet????? Ha gyárt akkor sokat kellene. Tény, hogy Gyöngyösi mondatai egynapos holtidővel csaptak le. Nem csak Német Zsolt hanem baloldali liberális fiatalok is voltak a teremben!!!!!!!!!!!! Nem hallottam a szokásos nemtetszési hangokat. Sőt jobboldalinak nem nevezhető Galamus csoport is későn hallotta meg. Vagy meg sem hallotta. Vagy cenzurázta. Ami tetszik. http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=176733?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201211
tetigi
2012. december 04. 11:55
Még melyik megélhetési rettegő nem szólalt meg ebben az ügyben? (Attól függetlenül, hogy el lehet gondolkozni azon: a Jobbik igazából kik malmára hajtja a vizet).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!