Obersovszky

2012. május 10. 18:49

Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában.

2012. május 10. 18:49
Proszektura
Proszektúra

„És még mindig a Népszabi. Obersovszky úr Nádas Péter várható  »irodalmi díjával kapcsolatban« az alábbi elismerő szavakat engedte meg magának: »jó könyv, de aki elolvassa, az is megérdemel egy Nobel-díjat, minimum.« Tuti, hogy ilyen dicséret után még Puzsér Robi is megnyalná a száját.

A nagyszerű riporter szereplése ott érte el a tetőfokát, amikor az LMP-s Vágó Gáborral beszélgetve a riportalany képviselőtársáról Schifferről, Schiffer Pálként tett említést. Vágó közbeszúrta, hogy András – mire O. úr rezzenéstelen arccal folytatta: vagy András. (Mi még hozzátehetnénk mindehhez a freudi elszóláshoz: Obersovszky úr, a Pál az nem Schiffer, hanem Schmitt!)

Összegezve, ha most nekünk Obersovszky Pálról vagy Péterről vagy kifenéről kéne lapszemléznünk, akkor a mai műsora alapján mi pedig az ő stílusában valami ilyesmit mondhatnánk. Olyan hercig, cuki aranyos kis pofa ez az Obersovszky, én nem is tudom, miért bántjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
velazkez
2012. május 24. 00:03
A szerző, ha jól emlékszem nem getnánykodott, mikor a legendásan elfogulatlan Orosz józsi, Aczél Endre, Bánó András belsőhármas évekig dekázta az esélyegyenlőséget a kirákyi TV-n. Akkor most szerénység elvtársak.. nics meg az erkölcsi tőke waze
slomovicz
2012. május 24. 00:01
Mennyivel jobb ugye, az ATV-s Kálmán ( döglégy) Olga. :-)
trendo
2012. május 23. 19:50
Nem vesztegettek túl sok szót erre a kétségtelenül jó orgánumú,de narcisztikus, jellemtelen, "biciklista" típusú zsurnalisztára? Az ilyen mindig is hajlongani fog felfelé, miközben lefelé tapos...
Zokni
2012. május 23. 19:50
Nem tudom, gondolom itt a mélységes tájékozatlanság rosszul sült el, mert nem az Aurél avagy Ubul nevet említette, hanem a hallgatóság EGY RÉSZE körében igen csak ismert személlyel keverte össze Schiffert. Ön sem érti, de azért elárulom, hogy nem csak a jobboldali fanok félművelt díszpintyei nézhetnek tévét (pech...) - úgy látszik még O-t sem -, hanem mások is, akik tudhatják ki is volt - S. PÁL. Schmittet meg azért emlegetik, mert az utolsó, szánalmasan ("ácsis...") hazudozós - lemondása előtt, még mielőtt beszélt volna Orbánnal...- interjúján, Ő tartotta S. PÁLnak a mikrofont. Úgyhogy, csak nézze...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!