A Jobbik uszító kampánya még nem ért véget

2010. december 08. 13:21

Az Alföldi Róbert elleni hecckampány és a fenyegetések nem értek véget, a meleg Alföldit el akarták távolítani posztjáról.

2010. december 08. 13:21

„November 25-én Dan Shafran írt arról, hogy a magyar Nemzeti Színház igazgatóját a Jobbik követi, illetve hogy a beleegyezett hogy a román állam kibérelje a színházat Románia nemzeti napjának megünneplésére. Az igazgató azonban úgy érezte, kénytelen visszavonni ígéretét, a románok kereshettek egy másik megoldást.

De ez nem volt elég. Az Alföldi Róbert elleni hecckampány és a fenyegetések nem értek véget a fenti kérdésben történt visszavonulása után. A meleg Alföldit, akit a Jobbik kedves tapintatosságával »Robertának« hív, el akarták távolítani posztjáról. (...)

A kormánypárti Fidesz által totálisan dominált parlamentben a Jobbik azt kockáztatja, hogy a párt egy papírtigrissé váljon, elsősorban azért, mert a kormánykoalíció szisztematikusan »ellopja« az ötleteit és javaslatait, és hígított változatban megvalósítja őket. A Jobbik ezért kénytelennek látja, hogy az utca parlamentjéhez forduljon.

Néhány nappal később ezért demonstrációt szervezett a Jobbik a Nemzeti Színház elé. Ott már nem finomkodnak a szavakkal, nacionalista szélsőségesekként lépnek fel, mint ahogy mindig is azok voltak. A szónok azt mondja, a nemzet megszégyenítőjét el kell távolítani a posztjáról, és hogy pártja nem adja fel, mielőtt Magyarország történelmi zászlaja — amely örökre bemocskolódott, amikor állami szimbólumként használták a nyilas rezsim alatt, 1944-45-ben — újra a Nemzeti Színházon lobog.

Pillanatképek napjaink Magyarországáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. december 09. 00:12
"A "hazafiság" a gazember utolsó menedéke." (Johnson) És milyen igaz. --------------------------------------------------------------------- KÉRDÉS? Johnson ezt vajon, az amerikaiakra és az izraeli állampolgárokra is értette?
GY. F.űegér
2010. december 08. 21:27
Ez az, diszlájkoljátok Omar Khajjámot, meg egy verset is, hajrá! Ezt a rakás sötét gyökeret... :-D
Dr. Kotász
2010. december 08. 20:12
Érdemeik elismerése képpen Rosenberg és Alföldi úrhölgyeket javaslom a Rosa Winkel érdemérem rubintokkal és condylomával díszített,füstölgő ánusz fokozatára felterjeszteni ! Javaslatom elbírálására,a kitüntetés átadására felkérem Novák Emőkét, a globális felmelegedés lokális szakértőjét
GY. F.űegér
2010. december 08. 19:33
"A "hazafiság" a gazember utolsó menedéke." (Johnson) És milyen igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!