„Ez ki.....tt gusztustalan és beteg!” – nagyon kiborult az ausztrál bokszvilágbajnok az olimpia magyar versenyzőt is érintő ügye miatt

2024. augusztus 01. 19:40

Ebanie Bridges szerint a nők ellen bokszoló biológiai férfiak valószínűleg szadisták, és ha ő lépne ellenük szorítóba, simán „tökön rúgná” őket, vállalva, hogy ezért diszkvalifikálják.

2024. augusztus 01. 19:40
Ebanie Bridges, ausztrál bokszoló

Nyitókép: Boxing King Media Youtube

A világ józanabbik része egyöntetűen felháborodott azon, hogy a párizsi olimpián két biológiai férfiként született „sportoló” versenyezhet a női bokszolók között. Az algériai Imane Khelif és a tajvani Lin Yu-ting tavaly megbukott a DNS-teszten, amely egyértelműen bizonyította, hogy XY kromoszómákkal rendelkeznek, ezért kizárták őket a női bokszvilágbajnokságról. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) azonban a Nemzetközi Ökölvívó Szövetségtől (IBA) eltérően úgy döntött, az olimpián mindketten szorítóba léphetnek biológia nők ellen. 

Mindennek meg is volt a következménye, az olasz Angela Carini  mindössze 45 másodperc küzdelmet követően feladta a Khelif elleni mérkőzést. az olasz sportoló, akinek ellenfele első  ütésétől eltört az orra, azt mondta, soha életében nem kapott akkora ütéseket, mint a biológiai szempontból férfi algériaitól, és sírva hagyta el a szorítót. Ezt követően Georgia Meloni olasz miniszterelnök is kifejezte felháborodását, kijelentve, hogy a feltételek mérkőzésen nem voltak egyenlőek. 

Az esetre a harcos feminizmusával ismertséget szerzett Mérő Vera is erős bejegyzésben reagált, szerinte a magát nőnek tartó versenyző „transznemű sorstársait lökte az oroszlánok elé”. 

Ezt is ajánljuk a témában

A napokban azonban az említetteknél kompetensebb személy is megszólalt a nők között versenyző férfiak ügyében, mégpedig az egykori IBF-világbajnok ausztrál légsúlyú bokszoló, 

a Szőke Bombázó művésznevet viselő Ebanie Bridges is, aki úgy véli, az említett „sportolók” valószínűleg szadisták lehetnek, és úgy vélte, hogy „kibaszott undorító”, hogy mindez a NOB támogatásával történik, és beteg ez az egész. 

Ebanie Bridges (1986. szeptember 22.) ausztrál profi ökölvívó. 2022 és 2023 között az IBF női légsúlyú bajnoka. Amatőrként Bridges a 2016-os és 2017-es ausztrál Golden Gloves-on aranyérmet szerzett. Hajszíne és edzője, Arnel „Bombázó” Barotillo miatt a „szőke bombázó” becenevet kapta.

„Bruh… ezek a transzneműek, akik női ökölvívásban versenyeznek AZ OLIMPIÁN… a biológiai férfiként született transzneműek, gyomorforgatóan. Kibaszott gusztustalan,  hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság engedi, hogy ezek a még mindig férfinak kinéző fiúk/lányok versenyezzenek a nők ellen. És ezek a biológiai férfiak, akik női ökölvívásban akarnak versenyezni, bizonyára szadisták vagy valami ilyesmi, mert minden férfi tudja, hogy mennyivel erősebbek a nőknél, és ezért is olyan rossz, ha egy férfi megüt egy nőt.. a biológiai különbség VALÓDI. Mi a fasz történik? Őszintén szólva hihetetlen és beteg ez az egész.” – fogalmazott az X-en közzétett bejegyzésében Bridges. 

Bridges egy későbbi X-bejegyzésében pedig azt írta, ha ő lenne a magukat nőnek valló, és nők közt bokszoló férfiak ellenfeleinek helyében, simán „tökön rúgná” őket, vállalva, hogy ezért diszkvalifikálják, de legalább kifejezné a véleményét. 

Az ügy sajnos egy magyar sportolót is érint, ugyanis Hámori Luca csütörtökön bejutott a legjobb nyolc közé súlycsoportjában, és következő ellenfele éppen az algériai Imane Khelif lesz. A magyar bokszolónő a mérkőzést követően erről is elmondta a véleményét a helyszínen tartózkodó kollégánknak, Hámori Lucával készült interjúnkat itt olvashatják el

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­a­ ­s­­z­­­e­x­i­ ­­p­­u­­­n­c­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
kpkpkp
2024. augusztus 05. 12:37
Barátom, a szavaimat ismétled, amit itt korábban megírtam... jó srác vagy, sokáig élj!
budzsak
2024. augusztus 02. 15:17
Mr.Woof 2024. augusztus 01. 20:34 "Most olvasom, hogy igazából nem transznő, hanem interszex, tehát a két nem között van, így született" Tehát NEM nő! Mit keres a nők között?
Dr Bubo
2024. augusztus 02. 12:32
Ha nem lenne félreérthető, azt írnám tökös ez a nő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!