Willi Orbán is megszólalt a nagy vihart kiváltó lökésről: „Ez megint kiábrándító!”

2024. június 20. 12:08

A rutinos védő szerint többet érdemeltünk volna.

2024. június 20. 12:08
Euro 2024: Germany - Hungary

Fotó: Tom Weller/dpa Picture-Alliance via AFP

Mint arról beszámoltunk, óriási vihart kavart a holland játékvezető döntése a magyar–német Eb-meccs első góljánál, a Willi Orbán elleni Gündogan-lökést test a test elleni küzdelemnek minősítette. A védőnk a földre került, a németek pedig Musiala révén előnyhöz jutottak, és végül kétgólos győzelmet arattak.

Ezt is ajánljuk a témában

A meccs után a barcelonai középpályás úgy fogalmazott, röhejesek a magyar reakciók, Gündogant ráadásul csapattársa, Niclas Füllkrug is védelmébe vette. A dortmundi támadó úgy gondolja, hogy nincs itt semmi látnivaló, az első gól előtt szabályos védekezés zajlott, ennyi lökdösődés benne van a játékban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Most megszólalt Willi Orbán is, aki közösségi oldalán azt írta:

A futballban az apró dolgok döntenek: megérdemeltünk volna egy gólt – fontos döntések születtek ellenünk. Ez megint kiábrándító. Ennek ellenére megyünk tovább!”

– fogalmazott az RB Leipzig rutinos védője.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göndi
2024. június 20. 15:28
Ha Bolla nem legyezget, hogy lökés, hanem elrúgja a labdat, akkor ... Ha Kleini és Shéfi nem nézi 3 méterről , hogy Gundogan bepasszolja a labdát... Sajnos ilyen hibákon múlik a egy meccs
connorj
2024. június 20. 14:09
Willi! Büszkék vagyunk Rád. ❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍 💚💚💚
polárüveg
2024. június 20. 13:36
Gündogan kiváló játékos és jellemtelen, hazug ember. Amit ő megtett, azt magyar játékos nem tehette volna meg. És ezt minden német és magyar játékos tudja. A hazugságára az a bizonyíték, hogy a magyar válogatottból számosan játszanak mind a német, mind az angol bajnokságban, és mégse tartották természetesnek Gündogan faultját. Ha faulttal megtörnek egy támadást, vagy akadályozni próbálják, az teljesen más, mintha a gólt kizárólag a fault révén érik el. Gündogan hazug. Továbbmegyek, tudta, hogy ezt megtehetik, mert megengedik majd nekik. Tehát olyan focista, aki nem a képességek csatája révén dönt el mérkőzést. Cinkelt. Gündogan simlisségéhez pedig az egész játékvezetői brancs VAR-ostól asszisztált. Kiváló csapatoknak efféle simlisségre nincs szüksége, ugye? Svájc ellen is jellemzően a svájci faultokat megengedték, a magyarokat nem.
connorj
2024. június 20. 13:14
Óriási a kép. 😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!