„Meglepődtem, hogy a magyar csapat annyira dühös volt" – mondja a Willi Orbánt fellökő Gündogan

2024. június 19. 22:45

Egy vitatott bírói ítélet után szerezték meg a németek a vezetést az első félidő közepén.

2024. június 19. 22:45

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Úgy kapott ki 2–0-ra a magyar labdarúgó-válogatott Németország ellen a második Európa-bajnoki csoportmeccsén, hogy a meccs elején izzasztotta az Eb-házigazdát, amely egy vitatott bírói ítélet után szerzete meg a vezetést az első félidő közepén. Az eset főszereplője Ilkay Gündogan volt, aki ellökte Willi Orbánt az első német gól előtt, de szerinte a Premier League-ben a földön fetrengve röhögnének, ha egy ilyen esetet lefújna a bíró – írja a Magyar Nemzet.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kettős mércéről beszélt a németek elleni 2-0-s vereség után, amikor a játékvezetőről kérdezték. 

Szerinte a holland Danny Makkelie nagy hibát követett el, amikor nem fújta le Gündogan Orbán elleni lökését az első gól előtt. 

A második német gólt Gündogan szerezte, a Barcelona középpályása, így reagált a vitatott, Orbán elleni esetre:

Meglepődtem, hogy Orbán és a magyar csapat annyira dühösek voltak. Nem tudom, hogy nézett ki tévén a szituáció, de hét évig játszottam a Premier League-ben, és ha ott egy ilyet lefújnak, mindenki fetrengene a földön a röhögéstől. Elégedett vagyok, hogy a bíró nem fújt szabálytalanságot.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. június 20. 15:42
A test-test elleni küzdelem arról szól, hogy vállal a vállat lökik taszigálják. A lassítás mutatta, hogy vállal a magyar játékos hátát lökte azaz kutyaközönséges - és szabadrúgást okozó - fellökésről volt szó.
2024. június 20. 08:29 Szerkesztve
Persze, Gündogan nagyon nem érti, miért dühös Orbán, akit nem meglökött, hanem egyenesen FELLÖKÖTT. A játékvezetőnek azonnal érvényteleníteni kellett volna a gólt! De mintha ez nem lett volna elég, a 16-oson belüli kezezést is elnézték, ugye Gündogan ezután sem volt dühös, sőt, élvezte a helyzetet! A VAR semmibe vette a valóságot kétszer is, és mi ne legyünk dühösek! Ez már nem is csupán kettős mérce, hanem csalás!
blanconegro
2024. június 20. 06:15
Köcsög török.
files32
2024. június 20. 05:35
Mit akarunk a Skótoktól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!