Megint robbanás volt Kölnben

2024. szeptember 18. 11:20

Most egy ruhabolt előtt robbantottak a minapi incidens után.

2024. szeptember 18. 11:20
null

Fotó: kölni rendőrség

 

Mint lapunk is megírta, hétfőn robbanás történt Kölnben egy éjszakai bár bejárata előtt. Most újra robbanás történt a német nagyvárosban, egy ruhaüzlet bejáratánál történt az incidens, pár száz méterre az előző robbantás helyszínétől.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy híradás szerint egy járókelő megsérült a robbanásban. Egy másik videó azt mutatja, hogy egy férfi dolgokat dobál ki a még égő üzletből – állítása szerint ő meg akarta fékezni a lángokat.

A boltban lévő ruhák nagyrészt megsemmisültek, 

a bútorok szétrobbantak, a tüzet a tűzoltók oltották el.

A rendőrség egy utcai kamera képét mutatott be, mint amin a robbantás gyanúsítottja, egy rasztás hajú fiatalember látható.
 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 18. 20:13
Nalunk meg mar a boltok is bezarnak, mert a magyaroknak nincs penze vasarolni.
erdeymarton89
2024. szeptember 18. 19:30
obá miatt vot
backstablive
2024. szeptember 18. 17:47
A Mocro Maffia vagy Mocro clàn. Penzmosàs atm rablàs prostitucio. Drog terjesztès. Arab klàn mar regen meg 2010 mindet agyon kellet volna löni a Merkelnek csak persze befogadóak voltak. Mostanra meg màr annyira erössek hogy szinte lehetettlen öket likvidàlni.
Treeoflife
2024. szeptember 18. 16:00
Ezek a robbantók miért nem saját magukat változtatják porrá. Az is nagyot szólna, és másnak nem esne baja. A rasztahajú meg szerintem csak szelfízni akart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!