Aggasztó jel: Szoboszlai Dominik nem volt ott a Liverpool havas edzésén

2024. február 09. 16:38

Komolyabb lehet a baj, mint gondoltuk?

2024. február 09. 16:38
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai unsuccessfully appeals for a penalty during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on December 17, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

A Liverpool honlapján közzétett képek tanúsága szerint szállingózó hóesésben edzett pénteken a Liverpool csapata a szombati, Burnley elleni Premier League-mérkőzésre készülve. A klub szurkolói – különösen a magyar drukkerek – viszont szomorúan állapíthatták meg, hogy válogatottunk csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik nem vett részt a téli tréningen, ami nem túl biztató a visszatérésére várók számára.

Aki esetleg mégis reménykedett, annak illúzióit Jürgen Klopp, a Liverpool idei szezonjának végén búcsúzó menedzsere oszlatta el, aki pénteken a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón többek közt arról is beszélt, hogy 

a magyar labdarúgó még nem tud rendelkezésére állni a Burnley ellen.

A menedzser további részleteket nem tudott mondani Szoboszlai visszatérésének pontos dátumát illetően, így a szurkolók továbbra is csak reménykedhetnek, hogy ez minél gyorsabban bekövetkezik. Szoboszlain kívül egyébként Mohamed Salah és Thiago is kihagyja a hétvégi bajnokit. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai Dominik – aki mint kiderült, tavaly az ötödik leggyorsabb labdarúgó volt a Földön – először Premier League idei nyitómérkőzésén, január 1-jén a Newcastle United elleni mérkőzésen szenvedett combhajlítóizom-sérülést, ami miatt pár mérkőzést ki kellett hagynia. A magyar klasszis január 28-án a Norwich elleni FA-kupa mérkőzésen visszatért és azonnal egy gólpasszt is jegyzett, majd a Chelsea elleni 4-1-es győzelemből is kivette a részét élete első fejesgóljával. 

Kiderült azonban, hogy 

a sérülés vagy nem múlt el teljesen vagy kiújult – de mindenesetre valami probléma van a magyar labdarúgó combizmával,

és a múlt vasárnapi Arsenal elleni bajnoki mérkőzésre még a keretbe sem nevezték, sőt a hírek szerint 7-8 bajnoki meccsen nem fog tudni szerepelni. A Liverpoolt egyébként elképesztő sérüléscunami sújtotta a jelenlegi idényben – a teljesség igénye nélkül megsérült többek közt Andrew Robertson (vállsérülés), Trent Alexander-Arnold (izomproblémák), Kostas Tsimikas (kulcscsontörés), Joel Matip (térdsérülés), Stefan Bajcetic (térdsérülés), Mohamed Salah (izomsérülés), Rhys Williams, Ben Doak, és Thiago Alcantara. (Hogy ennek mi lehet a hátterében, arról itt írtunk bővebben.)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Paul ELLIS / AFP

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sp7z
2024. február 20. 19:12
Az előttem kommentelőknek gratulálok! Rosszindulatú hulladék banda!
Bitrex®
2024. február 09. 19:39
Nem volt steril a tű, és már gennyesednek a tetkók?
I feel the earth move under my feet
2024. február 09. 19:17
Amilyen gyorsan felívelt a srác csillaga, olyan gyorsan ki is fog égni és elsüllyed a silány középszerben. Azt a teljesítményt, ami az élvonalban tarthatná, azt képtelen huzamosabb ideig, sérülések nélkül nyújtani.. lassan hátrébb fog csúszni. De legalább több ideje lesz a seggét nyaló mandis idiótákat ellátni betevővel.
wanderer888
2024. február 09. 19:09
én nem aggódom, a pénzét megkapja így is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!