Gólokat követelnek Szoboszlaitól

2024. október 01. 22:48

Jó, jó a magyar labdarúgó - ismerik el a brit szakújságírók de szerintük még jobbnak kellene lennie.

2024. október 01. 22:48
Liverpool, 2024. augusztus 11.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) a Liverpool-Sevilla barátságos labdarúgó-mérkõzés végén Liverpoolban 2024. augusztus 11-én.

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Úgy tűnik, jelenleg minden a legnagyobb rendben van Liverpool együttesénél, hiszen Arne Slot csapata jó formában kezdte az új szezont és jelenleg a Manchester City és az Arsenal előtt, vezetnek a Premier League-ben – olvasható a caughtoffside.com cikkében. A Vörösök a Bajnokok Ligájában is nagyon jól kezdtek, hiszen magabiztosan nyertek a San Siróban az AC Milan ellen, majd a West Ham Unitedet kiütötték az angol ligakupából, és rajongók nagyon örülnek, hogy Klopp távozását követően újraéledni látszik az együttes – teszi hozzá a szerző.  

A Liverpool új edzője, Arne Slot azonban egyes játékosoktól többet szeretne, és ilyen Szoboszlai Dominik is – írják, majd James Pearce-t, a The Athletic szerzőjét idézik, aki a Walk On podcastban kifejtette, hogy 

„a Liverpool edzőjének joga van többet követelni Szoboszlai Dominiktól, mert a Liverpool középpályásának számai nem elég jók ahhoz képest, hogy egy támadócsapatban játszó és a labdát birtokolni szerető játékosról beszélünk”.

Ezt is ajánljuk a témában

Pearce úgy fogalmazott, „Slot nemrég arról beszélt, hogy szerinte Szoboszlainak többet kell hozzátennie játékhoz a támadóharmadban , és azt hiszem, teljesen jogosan tette fel a kérdést, hogy hogy lehetséges, hogy a támadó középpályásként mindössze három bajnoki gólt szerzett az előző idényben? Ez tényleg nem elég, ha egy olyan csapatban játszol, mint a Liverpool, amely uralja a labdát és rengeteget támad.”

A caughtoffside.com felhívja a figyelmet, hogy Szoboszlai a szezon eddigi hat meccsén a bajnokságban egyelőre továbbra sem szerzett gólt a Liverpool színeiben, és a tavalyi szezonban mindössze három bajnoki gólja volt,

 ami, hatalmas meglepetés, tekintve, hogy rendszeresen felmegy a támadásokkal az ellenfél tizenhatosáig, és gyakran támadó pozíciókban találja magát. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Helytelen lenne azt sugallni, hogy nem játszott jól ebben a szezonban, és ki kellene venni a kezdőből, de a Liverpoolnak jobb támadóteljesítményre van szüksége Szoboszlai Dominiktól” – írja a portál. Slot többet vár a játékostól, a holland menedzser pedig tudja, hogy Szoboszlai képes a fejlődésre. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának legközelebb a Bl-ben a Bologna ellen vagy a Premier League-ben a Crystal Palace ellen lesz esélye a gólszerzésre.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 01. 23:48
Nem baj, ha gyengén focizik. Nekem tetszik a sárga kockás retikülje, a csiga mintás mellénykéje, a magas talpú cipője, és a hasított szárú trapéz farmerja!
sexykitty-5000101
2024. október 01. 23:25
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­k­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­­n­c­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
monoriistvan
2024. október 01. 23:22
Ne!!Már megszoktuk, hogy egy Kerkezre élvezkedő gólképtelen buzi a mi hősünk.
Derek Zoolander
2024. október 01. 23:16
Szerintem a válogatott annyira már nem érdekli. Nem lehet a klubjában meg a válaogatottban is maximumon pörögni. A válogatottal meg soha semmit nem fog nyerni. Ez mindenki számára nyilvánvaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!