Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, egyben az egyik legbékésebb is!

2024. október 02. 22:00

Ha nyugatra tekintünk, állandó terrortámadásokat látunk, ha pedig keletre, akkor állandósult háborús konfliktusokat.

2024. október 02. 22:00
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: illusztráció. Fotó: Pixabay

„Ha nyugatra tekintünk, állandó terrortámadásokat látunk, ha pedig keletre, akkor állandósult háborús konfliktusokat. 

Mindeközben Magyarország a világ 14. legbiztonságosabb országa a nemzetközi összeállítások szerint. 

Ez természetesen nem magától van: a patrióta jobboldali kormány ellenáll az illegális bevándorlásnak, békepárti álláspontot képvisel és nemcsak a nyugati országokkal van egy szövetségesi rendszerben, hanem baráti kapcsolatot ápol Izraellel, az arab országokkal, az ázsiai országokkal és fenntartja az együttműködési csatornákat Oroszországgal is.

Ez a garanciája annak, hogy Magyarország amellett, hogy a világ egyik legbiztonságosabb országa, egyben az egyik legbékésebb is!

Ne hagyjuk, hogy ezt elvegyék tőlünk, a mai bizonytalan világban ez az egyik legfontosabb érték!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000102
2024. október 02. 22:58
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­k­e­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­p­­­u­n­­­c­­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
counter-revolution
2024. október 02. 22:57 Szerkesztve
Hírek a béke szigetéről: "Dudás Miklós olimpikon kajakozó a Facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy édesapját hat bokszoló (pontosabban cigánybűnöző) támadta meg augusztus 30-án egy benzinkúton. Az 55 éves rokkantnyugdíjas édesapja azóta éber kómában fekszik. Kiemelte, hogy addig nem nyugszik, amíg az elkövetők nem kerülnek börtönbe." "Kevin, Rikárdó és hat további cigány egy BMW-ben - ők okozták a balesetet, melynek következtében egy színésznő és kisfia élet-halál között lebeg Péntek óta harcolnak a Jóban Rosszban korábbi színésznője, Sallai Nóra és a 44 éves színésznő ötéves kisfiának az életéért, miután brutális balesetet szenvedtek Alsónémedi egyik kereszteződésében."
Akitlosz
2024. október 02. 22:51
Magyarország túl kicsi és túl szegény ahhoz, hogy fontos legyen a világnak. A magyaroknak nincsen pénzük se pszichológusra, se drogra. Marad a szesz. A kormány próbálja rászoktatni az ifjúságot a borra, meg a pálinkára. Abból van az adóbevétel. A családok már nem érdekesek ilyenkor.
Bastyaelvtars
2024. október 02. 22:32
Hát tényleg, béke nyugalom jólét... A Mo. ra látogató turistáknak azért ki kellene írni : nem haldoklunk, mi így élünk :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!