Keményen beszóltak Szoboszlai Dominiknek: Itt az ideje, hogy a kispadra kerülj!

2024. október 02. 16:13

„Szoboszlai nem produkálja azokat a számokat, amelyekre Arne Slot vezetőedző és a Vörösök szurkolótábora vágyik” – véli a szakkommentátor.

2024. október 02. 16:13

Nyitókép: Oli Scarff/AFP

A Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában a Liverpool 3-1-re nyert a Milan otthonában, a harmadik gólt Szoboszlai Dominik szerezte, de azóta sokan bírálják. A Pool mai, Bologna elleni BL-meccse előtt a Football Fancast külön cikket szánt Szoboszlai Dominiknek, és keményen bírálja a magyar válogatott csapatkapitányát – írja a Magyar Nemzet.

„Szoboszlai nem produkálja azokat a számokat, amelyekre Arne Slot vezetőedző és a Vörösök szurkolótábora vágyik. A 23 éves játékos hét meccs után egy gólt szerzett és egy asszisztot adott, a Molineux-ban nyújtott közömbös teljesítményét pedig az első félidőben elkövetett szörnyű hiba jellemezte, amikor egy kiváló beadás után a kapust lőtte telibe. […] Egy lefokozás a kispadra a Bajnokok Ligája-találkozón talán pont az a lökés lehet, amire a játékmesternek szüksége van” – idézi a Csakfoci a cikk szerzőjét, aki megjegyzi, hogy Curtis Jones bevethető, és ma neki kellene kezdenie a Liverpool középpályáján Szoboszlai helyett.

Sajnálom, Szoboszlai, de itt az ideje, hogy a kispadra kerülj

– így zárul a cikk.

Az Anything Liverpool is Curtis Jonest favorizálja:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ethernityshadow
2024. október 02. 17:35
Még nem ül ott? Szökőévente szerez egy gólt, azt is mázlival. mit keres ez a szardarab a kezdőben? Remélem Rossinak lesz annyi esze és önállósága, hogy nem játszatja ezt a férget a Hollandok ellen.
HegedusAndras
2024. október 02. 17:33
Talán ha nem lenne buzi akkor még kedvelném is...
szoboszlai-fan
2024. október 02. 17:30
Sajnos ez igaz! Egyet értek. Szopi nagyon gyenge mostanában (is).
sexykitty-5000102
2024. október 02. 17:04
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­­k­­e­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­e­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!