Interjút adott Szoboszlai: azt is elmondta, min kellene változtatnia

2024. szeptember 27. 06:10

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szót ejtett arról is, milyen a viszonya a Liverpool középpályásaival.

2024. szeptember 27. 06:10
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

 

Szoboszlai Dominik a Wolves elleni Premier League–mérkőzés előtt nyilatkozott a Liverpool hivatalos oldalának, amelyben a magyar válogatott csapatkapitánya elsőként a csapatban betöltött szerepéről beszélt – olvasható a liverpoolfc.com-on. 

Természetesen több gólt és gólpasszt szeretnék jegyezni! Remek csatáraink vannak elöl, akik egy jó átadásból bármikor képesek betalálni. Kicsit más a szerepem ebben az idényben, de most is a csapat az első. Még ha a statisztikáim nem is annyira kimagaslóak, nyerjük a meccseket, és ez a lényeg”

– kezdte Szoboszlai Dominik. 

„Tavaly túl sokat beszéltem a trófeákról, és természetesen egyet meg is nyertünk. A Premier League-ben is szinte a végéig versenyben voltunk a bajnoki címért. De most inkább meccsről meccsre megyünk: ebben az idényben még hatvanöt mérkőzés lehet, ez nagyon intenzív lesz. Minden versenyben ott akarunk lenni a végéig, a Bajnokok Ligájában, a Ligakupában, az FA-kupában és a Premier League-ben is.”

A Liverpool jól kezdte az idényt, Arne Slot csapata eddig minden meccsét megnyerte, leszámítva a Nottingham elleni 0–1-es vereséget még a negyedik fordulóból. Szoboszlai szerint ezzel a mérkőzéssel már nem kell foglalkozni, hiszen a futballban néha benne van egy-egy ilyen egygólos vereség. 

„Azt hiszem, mindannyian hasonló játékosok vagyunk, és megbízunk egymásban. Meccs közben sokszor helyet cserélünk, s egy nézésből megértjük egymást. Gravenberch és Mac Allister is csodálatos játékos, nagyon boldog vagyok, hogy velük játszhatok” – dicsérte társait a középpályás. 

A Liverpool szombat este 18:30-tól lép pályára a Wolverhamton Wnaderers vendégeként a Premier League-ben.

Mindig nehéz ott játszani. A legutóbbi idényben egy-nulláról fordítottunk ellenük. Most is keményen kell játszanunk a három pontért” – tette hozzá Szoboszlai Dominik.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000094
2024. szeptember 27. 07:48
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­i­­ ­­p­u­­n­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!