Úgy tűnik, Szoboszlai szeretné, ha Kerkez a Liverpoolba igazolna

2024. szeptember 26. 21:23

Sokatmondó gesztust tett a magyar labdarúgó.

2024. szeptember 26. 21:23
Liverpool FC v AFC Bournemouth - Premier League

Nyitókép: AFC Bournemouth hivatalos oldala

A Liverpool új sportigazgatója, Richard Hughes az átigazolások terén a hosszútávú projektekben gondolkodik. A közelmúltban jelentek meg a hírek arról, hogy a Vörösök érdeklődnek a Bournemouth magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos iránt, akit Hughes még a déli parti klubnál betöltött korábbi szerepkörében szerződtetett a Feyenoordtól. A héten a legnépszerűbb transzferguru, Fabrizio Romano pedig arról számolt be, hogy a Chelsea és a Manchester United érdeklődése is csökkent a védő iránt, így a Liverpool előnyre tehet szert – adta hírül az anfieldwatch.co.uk.

Ezt is ajánljuk a témában

Csütörtökön újabb csavar került a történetbe, ugyanis Szoboszlai Dominik lájkolt egy Instagram-posztot, amely a válogatott társát a klubbal hozta összefüggésbe. 

A Transfermarkt posztja szerint a Liverpool jelenleg is figyelemmel kíséri Kerkez helyzetét. Az éles szemű Liverpool-szurkolók észrevehették, hogy Szoboszlai Dominik lájkolta a bejegyzést, aminek következtében rengeteg drukker fűzött olyan kommentet, hogy „Szobó, hívd fel Milost” vagy „Ügynök Szobó”.

Az egyértelmű, hogy Szoboszlai és Kerkez jó kapcsolatot ápolnak, a két játékos a tavaly Liverpool–Bournemouth mérkőzés után is mezt cserélt. Mivel Andy Robertson ebben a szezonban 31 éves lesz, és jelenlegi szerződése a következő idény végén lejár, illetve Kostas Tsimikas is távozhat a klubtól, Hughes kénytelen lesz gondolkodni az utánpótlásról.  

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TorokPeter
2024. szeptember 26. 22:25
Beszédes a kép. Régóta mondom már ezt. A szopós Dominik vagy ahogy a válogatottban hívják a "Szopi" a kis Kerkezt is fel akarja próbálni.
monybbsc
2024. szeptember 26. 21:32
Mindannyian sejtjük, hogy mi ennek a valódi oka. És a képválasztás szerint a cikkíró is..
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 21:30
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­l­d­­­ ­­­a­ ­­s­z­­e­x­­i­ ­­p­u­n­­­c­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!