Ákos a rengetegben

2024. október 02. 23:42

„Útközben / rájöttem / Minden híd lángol mögöttem / Útközben / gyűrötten / Látom, hogy hol kéne lennem / Útközben / ütköztem / Vajon mennyi van még bennem? / Az út csak kanyarog / egyre bennem”

2024. október 02. 23:42
null
Rajcsányi Gellért

Nyitókép: Rajcsányi Gellért

Ákos, a bonanzás; Ákos, az indián; Ákos, az ikon és az ideális popsztár; Ákos, a jobboldal véleményvezére és a liberálisok réme – és még megannyi ákosi korszak és szerep. De mindenekelőtt: Kovács Ákos egy alkotó ember, zenész, énekes, saját lemezeinek hangszobrásza és vizuális vizionáriusa. És egy érzékeny alkotó. Ha minden önmagára vállalt és mások által rá aggatott szerepet lehámozunk, megtaláljuk benne a művészetek múzsái által elvarázsolt, aztán elcsábított, polgári családból érkező pesti srácot, aki csak ihletett dalokat akart írni és énekelni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. október 03. 01:02 Szerkesztve
a zenéd már szar, a szöveg meg rímekbe öntött propaganda. kösz, nem kérünk belőle! valószínűleg úgy is megélsz belőle fényesen, ha senki sem hallgatja. egy ócska. értéktelen, nemzethy műmájer giccs lettél! aláírás: egy régi, hardcore bonanza-fan, aki már többé nem hallgatja a zenédet.
sexykitty-5000102
2024. október 02. 23:47
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­ ­­p­u­­­n­c­­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!